Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een mysterieuze fotoshoot

mysterieuze fotoshoot

Een mysterieuze fotoshoot waarbij het lichaam de hoofdrol speelt zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Een vrouwelijk lichaam in een  mysterieuze wijze vastleggen was onze opdracht bij dit model. Het duurde even voordat we precies wisten wat ze bedoelde maar eigenlijk wilde ze gewoon een artistieke fotoshoot zoals we die al jaren maken. Foto’s die tot de verbeelding spreken. Weinig zichtbaar op de foto maar onze hersenen doen de rest. Het zijn vaak tastbare foto’s waar niemand zich voor hoeft te schamen. In de meeste gevallen zijn het vaak juist die foto’s waar ons model enorm trots op kan zijn.

Het mysterieuze in deze fotoshoot kenmerkte zich vooral door de extreem kleine lichtbron die we hebben gebruikt in combinatie met donkere lingerie en/of doorschijnende kleding. Op deze manier moeten onze hersenen extra hard werken om het beeld op de foto juist te interpreteren. 

De fotoshoot van dit model was vooral bedoeld voor een klein fotoalbum als cadeau voor haar vriend. Op haar verzoek hebben we de mooiste foto’s van de fotoshoot geselecteerd en haar bijgestaan is het selecteren van het juiste album en materiaal. 

Deze foto mochten we gebruiken voor dit korte artikel. De andere foto’s uit deze bijzondere fotoshoot zijn alleen voor haar en haar vriend. Privacy staat enorm hoog in ons vaandel ook al zouden we dolgraag vaak meerdere foto’s van bepaalde fotoshoots willen laten zien. Maar in ons portfolio op onze website kunnen we best een idee geven hoe onze artistieke fotoshoots er uit zien. Toch?