Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een newbornshoot ontspannen in je eigen huis

Een newbornshoot ontspannen in je eigen huis

Is een newborn fotoshoot teveel gedoe? Een newbornshoot ontspannen in je eigen huis is een verademing voor menig nieuwe ouder. Nog maar net bekomen van de bevalling en volop stress in de eerste weken na de bevalling. Een fotoshoot in een fotostudio is dan het laatste waar je op zit te wachten. Toch wil je juist wel die eerste dagen/weken mooi vastgelegd hebben. Hoe goed je telefoon ook is, het lukt je niet zelf pakkende foto’s te maken. 

Gelukkig weten veel mensen ons te vinden en kunnen we een betaalbare fotoshoot aanbieden in hun eigen vertrouwde omgeving. Ontspannen is het toverwoord!

Sinds enkele jaren maakt Barbara enorm graag newborn fotoshoots bij de nieuwe wereldburgers thuis. Tegenwoordig vooral toegespitst op lifestyle newborn fotografie. Dat klinkt heel duur en ingewikkeld maar het komt er vooral op neer dat er tijdens de fotoshoot weinig tot niet wordt geposeerd. Bij ons vooral geen geposeerde baby’s in speciale lakentjes, houdingen en wat dan ook. Lifestyle fotografie betekent bij ons vooral ‘puur natuur’. 

Barbara fotografeert de nieuwe wereldburger in zijn of haar eigen omgeving alleen, maar vooral ook met papa en mama. In een rustige en ontspannen sfeer genieten van elkaar als nieuw gezin terwijl Barbara die sfeer prachtig in beeld brengt voor een bijzondere herinnering. In de babykamer, op bed of op de bank. Gewoon op de manier waar het gezin zich lekker bij voelt. 

Je baby op de foto in je eigen huis is vooral ook voor de baby prettig. Geen flitslampen om hem of haar heen maar gewoon natuurlijk licht van buiten. Een eigen geur in huis maakt de baby rustig en ontspannen. Voor de fotoshoot nog even goed drinken en/of in bad maakt een baby nog rustiger. Maar voeding tijdens de fotoshoot is bij ons ook geen probleem hoor. Een ongedwongen fotoshoot met een prachtig resultaat is het belangrijkste.

Een newbornshoot ontspannen in je eigen huis


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen