Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een onverwachte cakesmash in onze thuisstudio

Cakesmash in onze thuisstudio

Een cakesmash in onze thuisstudio is iets wat we praktisch nooit doen. Soms maken we een uitzondering. Onze kleine vriend Ravi konden we geen cakesmash weigeren. Vandaag is hij precies 1 jaar oud geworden! Het afgelopen jaar verliep voor hem en zijn ouders al belabberd genoeg…..

In de afgelopen jaren hebben we veel aanvragen voor een cakesmash gekregen. In het begin waren we erg enthousiast maar erg praktisch was het voor ons niet. De belangrijkste reden is vaak de tijd. Fotoshoots van baby’s dienen natuurlijk overdag plaats te vinden en dat is bij ons nu eenmaal wat ingewikkelder in te passen dan een fotoshoot in de avond. Daarnaast is het succes van een cakesmash afhankelijk van een hoofdrolspeler die niet is aan te sturen. Ouders willen dat stiekem nog wel eens vergeten. Daarnaast is het natuurlijk een grote troep in de meeste gevallen πŸ™‚

Maar…. voor ons kleine vriendje Ravi maakten we zo vlak voor zijn eerste verjaardag graag een uitzondering. Ravi één van de eerste baby’s die in Corona-tijd in het ziekenhuis is geboren. Een rare gewaarwording met veel bescherming, veel angst en onwetendheid van een nieuw en eng virus. Ravi werd ook nog eens veel te vroeg geboren en dat ging ook nog eens niet vanzelf. Dat gaf natuurlijk nog meer angst en onzekerheid. Geen familie of vrienden welkom in het ziekenhuis en ook zelfs niet thuis……  Een hele vervelende periode.

Gelukkig hebben we nog net wel tijd gehad om een zwangerschapsshoot voor en van mama Patricia en papa Bas te maken. Een newbornshoot zat er door al die Corona-angst op dat moment en de eerste opgelegde maatregelen helaas niet in. Ravi was alweer wat ouder toen we de eerste foto’s van hem konden maken.

Afgelopen donderdag kwam Ravi met zijn mama voor zijn cakesmash in onze thuisstudio die net een dag daarvoor even snel was afgesproken. Onverwachts dus maar we hebben er flink van genoten. Zijn cake werd vakkundig gesloopt en hij kreeg snel in de gaten dat alles ook nog eens eetbaar was. Hij genoot er zichtbaar van en wij ook. Dit mannetje maakt veel mensen blij en daar kunnen wij op onze beurt weer enorm van genieten. 

Ook nu, op zijn eerste verjaardag, kan alles nog niet zo verlopen zoals zijn ouders graag zouden willen. Weinig tot geen bezoek voor hem vandaag. Gelukkig zijn betere tijden aan de horizon en kunnen we vast weer snel met familie en vrienden bij elkaar komen om te genieten van dit mooie mannetje.

Van harte gefeliciteerd Ravi! Wij zijn trots dat jij ons vriendje bent!

Cakesmash van Ravi


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen