Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een persoonlijk artistiek cadeau

Een persoonlijk artistiek cadeau

Een persoonlijk artistiek cadeau was weer helemaal in dit jaar. De kerst is weer achter de rug en dat betekent dat enkele mannen een wel erg mooi persoonlijk cadeau hebben gekregen. De één een mooi fotoalbum, anderen een uitvergroting op canvas of hout en weer een ander: een prachtige foto in een passe-partout en mooie lijst. In een eerder blog hadden we het hier al eens over.

Artistieke fotografie is echt wat anders dan zomaar wat naaktfoto’s. Het is een spel van het vrouwelijke lichaam, het beschikbare licht en de zachte schaduw. Hierdoor verleg je de aandacht van ons brein en laat je je hersenen zelfs dingen zien die er simpelweg gewoon niet zijn op de foto. Dat klinkt mysterieus en zo is het eigenlijk ook bedoeld. Wij fotograferen op zo’n manier dat je denkt alles net niet ziet in de meeste gevallen. Foto’s spreken zo tot de verbeelding en krijgen zo het artistieke karakter. Zeker als het eindresultaat wordt omgezet naar zwart/wit. 

Voor deze Kerst hadden we enkele modellen die precies wisten wat ze wilde hebben als eindresultaat. Vooral de foto in mooie lijst met passe-partout is bijzonder mooi geworden. Niet in de laatste plaats omdat deze speciaal voor haar is gemaakt bij een lijstenmakerij. Wij voelen ons best wel trots dat onze foto in zo’n mooie lijst mag hangen in ook nog eens een prachtig huis in het mooie Vroondaal.

Dapper

De meest pakkende fotoshoot was voor een enorm dappere dame. Van haar hebben we een uitgebreide fotoreportage mogen maken met prachtige lingerie en vooral bijzonder veel passie en overtuiging. Het eindresultaat is een bijzonder pakkend mini-fotoalbum speciaal voorzien van haar eigen tekst voor haar man. Het dappere zit hem met name in het feit dat ze eerder deze maand ‘onder het mes’ is geweest door die vreselijke ziekte en kan deze fotoshoot nooit meer maken op deze manier…….

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen