Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een persoonlijk Kerstcadeau

Artistieke fotografie Den Haag

Ook dit jaar maken we met een aantal vrouwen een persoonlijk kerstcadeau voor hun partner. Net als voorgaande jaren maken deze dames bij ons een artistiek fotoreportage als verassing voor hun partner. Sommige willen graag een fotoalbum geven met prachtige foto’s die tot de verbeelding spreken. Een ander wil liever de allermooiste foto uit de fotoserie als mooie uitvergroting geven met kerst.

Het is natuurlijk wel een hele stap om zo’n artistieke fotoshoot bij ons te laten doen als persoonlijk kerstcadeau. Om die reden hebben we ooit al eens deze pagina op onze website geplaatst om enige uitleg te geven. Maar natuurlijk reageren we ook op alle vragen die ons bereiken via e-mail en via Facebook/Messenger.

Het mooiste van artistieke fotografie is voor ons vooral de diversiteit van wensen en mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen kijk op artistieke fotografie en een eigen beeld op het eindresultaat van de fotoshoot. In combinatie met onze ervaring en kennis maken we van elke fotoshoot een prachtige serie foto’s die past bij het model.

Als jij ook zo’n persoonlijk kerstcadeau wil voor onze fotocamera? Neem dan snel contact met ons op want voordat je het weet is het Kerst. Onze agenda heeft nog wel wat mogelijkheden voor de Kerst maar wacht echt niet te lang! Onze WorkshopWalks en andere fotoshoots gaan natuurlijk ook gewoon door 🙂 

 

Een gedachte over “Een persoonlijk Kerstcadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *