Een stijlvolle naakt zwangerschapsshoot

Een stijlvol naakt zwangerschapsshoot

Steeds meer vrouwen zoeken bewust een stijlvolle naakt zwangerschapsshoot als ze zwanger zijn. Deze manier van fotografie bieden wij al jaren succesvol aan als onderdeel van onze zwangerschapsfotografie in onze thuisstudio in Den Haag, of in de zomermaanden op het strand van Kijkduin of Scheveningen.

Wil jij ook een pakkende fotoshoot om jouw zwangerschap mooi vast te leggen? Bedenk eens op welke manier jij dit vastgelegd wil hebben. Wat zijn nu foto’s die jou aanspreken? Bekijk ons portfolio eens. Spreken deze foto’s jou aan? Zo ja, informeer ons vrijblijvend over de mogelijkheden en/of boek een datum voor jouw fotoshoot. De meeste zwangerschapsshoots vinden plaats rond de 32 en 34 weken maar later komt ook veel voor hoor!

Puur natuur

Je zwangerschap wordt puur natuur vastgelegd op een stijlvolle en elegante manier. Met deze low key (weinig licht) fotografie creëren we een artistieke pose waarbij de zwangerschap mooi in beeld wordt gebracht zonder naakt als aanstootgevend te ervaren. Juist deze artistieke manier van fotografie maakt een beeld dat zonder meer als uitvergroting aan de muur gehangen kan worden. Vaak is één of meerdere uitvergrotingen ook het ultieme doel van deze fotoshoots in onze knusse thuisstudio. Ook deze vrouw heeft nu haar gewilde uitvergroting voor aan de muur. Dit is toch enorm gaaf om jouw zwangerschap op deze manier te tonen?

Om die reden kiezen veel mensen juist voor ons omdat wij fotograferen in ons eigen huis hebben, omdat wij als echtpaar samen fotograferen en omdat we ook nog eens betaalbaar zijn. Hierdoor fotograferen we al ruim 9 jaar vooral veel zwangerschappen en maken we artistieke fotoshoots van vrouwen.

Weer volledig geopend

Onze agenda is inmiddels alweer flink gevuld nadat bekend werd dat de eerste versoepelingen aanstaande zijn. Vooral het verdwijnen van de avondklok biedt ons weer meer ruimte. Zo kunnen we nu ook weer fotoshoots in de avonduren inplannen. Deze fotoshoots in de avond maken we zoals gewoonlijk bij voorkeur op doordeweekse dagen vanaf 20.00 uur. Op deze manier houden we de beschikbare weekenden overdag vrij voor zwangerschapsshoots met kinderen en voor onze lifestyle newborn fotoshoots bij baby’s thuis.

Een stijlvolle naakt zwangerschapsshoot is een fotoshoot om trots op te zijn. Puur natuur jouw zwangerschap laten zien! Je bent het waard!

 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen