Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een thuisstudio betekent ontspannen foto’s maken

ontspannen foto's maken

In onze thuisstudio maken we op een ontspannen manier foto’s. De huiselijke sfeer is daarbij bepalend zoals al eerder aangegeven. Doordeweeks in de avonduren en in het weekend overdag maken we al ruim 8 jaar foto’s met professionele apparatuur in onze woonkamer. Je moet bij ons geweest zijn om het te ervaren hoe ontspannen de sfeer is.

Niks geen steriele witte fotostudio op een industrieterrein of juist een zolderkamer met amateuristische apparatuur en kennis. Onze apparatuur is net zo professioneel als onze kennis en onze woonkamer geeft de huiselijke sfeer die zorgt voor een ontspannen sfeer. Soms een beetje te huiselijk ……

Sinds bijna twee jaar is ons gezin uitgebreid met een prachtige jongen. Nu hij de leeftijd van twee jaar bijna bereikt heeft, slaapt hij soms niet meer exact om 20.00 uur en is zijn nieuwsgierigheid soms sterker dan zijn slaap. Daar zouden we een probleem van kunnen maken maar dat past niet helemaal bij ons. Dus als er een fotoshoot gepland staat, en dat zijn er nogal wat deze twee maanden van de zwangerschapspiek, dan is dat uiteraard onze eerste zorg. Als onze kleine man dan echt niet wil slapen dan hebben we er gewoon even een aandachtig toeschouwer bij.

Succes gegarandeerd 

Ontspannen foto’s maken is dan helemaal gegarandeerd omdat de kleine man zeker aandacht vraagt van de zwangere dame in kwestie en dan is het ijs al snel gebroken. Succes gegarandeerd! Niet iedereen staat elke dag voor een fotocamera en niet iedereen voelt een fotomodel bij 34 weken zwangerschap. Met onze 8 jaar ervaring als fotograaf en als ervaringsdeskundige met onze eigen kinderen weten we daar best over mee te praten.

Het gebeurt echt niet bij elke fotoshoot maar gisteren was het toch weer even zover. Lastig is hij zelden tot nooit en Nolan ging rustig en nieuwsgierig gewoon naast mama zitten en mama maakte zoals gewoonlijk weer mooie foto’s van een mooie zwangere buik en twee leuke mensen.

eckhardt fotografie den haag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen