Nieuws van Eckhardt Fotografie

Een van de mooiste trouwlocaties in de regio Den Haag

Een van de mooiste trouwlocaties in de regio Den Haag

Een van de mooiste trouwlocaties in de regio Den Haag is ongetwijfeld kasteel Duivenvoorde. Ingesloten tussen de steden Den Haag en Leiden en toch landelijk gelegen tussen Leidschendam en Voorschoten. Kasteel Duivenvoorde is sinds jaar en dag een officiële trouwlocatie en enorm populair bij a.s. bruidsparen uit de verre omgeving.

De reden is niet zo heel vreemd natuurlijk: via een prachtige oprijlaan kom je over het omliggende landgoed met vijverpartijen aan bij het kasteel. Binnen waan je jezelf dankzij de marmeren vloer, het hoogpolige tapijt, de imposante schilderen en het prachtige interieur in een andere wereld. Romantiek gegarandeerd!

Kasteel Duivenvoorde geeft niet alleen een sprookjesachtig decor voor de huwelijksvoltrekking. Een romantische picknick in het bos, unieke bruidsreportage op het landgoed, aangeklede receptie op de binnenplaats, trouwen in de buitenlucht, een sfeervol diner in de Zuid-Vleugel en zelfs een bruiloftsfeest in de imposante feestzaal van het kasteel behoren tot de mogelijkheden.

Kasteel Duivenvoorde is een rijksbeschermde buitenplaats met een statig kasteel in de vorm van een omgracht edelmanshuis en telt totaal 23 complex onderdelen. Het is een van de oudere kastelen van Zuid-Holland en wordt al in 1226 genoemd. Bij mooi weer vormt het Engelse landschapspark een perfect decor voor een romantische bruidsreportage. Onder andere prachtige tuinen, langgerekte slingervijver en mooie bospartijen. Is het weer minder gunstig gezind, dan kan het kasteelinterieur de nodige mooie plaatsen bieden voor fantastische foto’s. Bijvoorbeeld bij de grote raampartijen van de Marotzaal. De Marotzaal is ook de trouwzaal als gekozen wordt voor een ceremonie binnen.

Alles heeft zijn prijs

Kasteel Duivenvoorde is wel een prijzige locatie om te trouwen. Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden om gebruik et maken van kasteel Duivenvoorde als trouwlocatie. Het verdient zeker aanbeveling om tijdens een gesprek de mogelijkheden en wensen te bespreken. Alles is mogelijk maar hoe meer eigen inbreng, hoe hoger de kosten. Kasteel Duivenvoorde werkt graag samen met geselecteerde partners.

Wil je niet trouwen op kasteel Duivenvoorde maar wil je wel je bruidsreportage op en rond kasteel Duivenvoorde laten maken, dan kan dat natuurlijk ook. Kies je voor een fotograaf uit de geselecteerde lijst van huisfotografen dan betaal je slechts € 195,- voor 1,5 uur. Wil je je eigen bruidsfotograaf meenemen dan kost de bruidsreportage € 295,- . 

Wij hebben vooral warme herinneringen aan kasteel Duivenvoorde als we terugdenken aan de bruiloft van Vincent & Sasja. We hebben er al eens een blog over geschreven. Zelden een bruidspaar meegemaakt die een BABS aan het huilen kreeg en niet veel later ook twee fotografen 🙂

Nog andere opties voor een van de mooiste trouwlocaties in de regio Den Haag? Er zijn er vast meer dan je denkt.

Gisteren was Wilco even in de buurt van Kasteel Duivenvoorde en liet hij even zijn drone kort rondvliegen voor een glimp van het kasteel. Het resultaat is een kort filmpje hieronder maar het filmpje is uiteraard ook te zien op ons YouTube-kanaal van Eckhardt Fotografie. Volg je ons al?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen