Nieuws van Eckhardt Fotografie

Elke zwangerschapsshoot weer anders

Elke zwangerschapsshoot weer anders

Bij zwangerschapsfotografie is elke zwangerschapsshoot weer anders. Prachtige zwangere vrouwen met hun mooie bolle buiken. We zien ze in alle soorten en maten, in alle vormen en kleuren. Neem daarbij dat geen vrouw hetzelfde is en dat elke vrouw zwanger zijn anders ervaart. Geen zwangerschap is hetzelfde en geen menselijk lichaam is identiek.

Zwangerschapsfotografie gaat dan ook nooit vervelen. Elke zwangerschapsshoot in onze thuisstudio of in de buitenlucht is voor ons weer totaal anders. Ook na ruim 8 jaar gaat dat echt niet vervelen. De ene vrouw is de zwangerschap na 34 weken echt wel zat en de andere vrouw is met 37 weken nog bijna even vitaal en sportief als voor de zwangerschap. De diversiteit is echt bijzonder.

We zijn dank ook altijd dankbaar als we enkele voorbeelden op deze website mogen laten zien van foto’s die wij elke keer weer maken. Uiteraard respecteren we ook elke vorm van privacy als mensen besluiten de gehele zwangerschapsshoot voor zichzelf te houden. Het gebruiken van foto’s op onze website en social media kanalen gebeurt vanzelfsprekend alleen met toestemming.

Van deze leuke dame kregen we toestemming om een foto te gebruiken. Ze wilde weer eens wat anders. Anders dan ze tot nu toe had gezien binnen haar kennissen- en familiekring. Het begon met een leuk hoedje en als snel was het hek van de dam. Een bijzonder leuke fotoshoot van de dame alleen met haar prachtige ronde buik. Alleen zijn is soms een bewuste keuze en ook dat heeft men te respecteren. Wij vinden het zelfs super stoer want deze dame kan echt de hele wereld aan!

Meer informatie over onze fotografie, onze fotografie workshops en prijzen staan natuurlijk allemaal op onze website. Volg je ons al op Facebook en Instagram?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *