Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht

Een ontspannen fotoshoot samen, met het gezin of met de hele familie? Op het strand, in het bos of in een mooi park? Het zijn vaak bijzondere opnamen van het moment van het jaar. Hoewel elk jaargetijde zijn eigen charme heeft, is familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht toch het meest gevraagd in het voorjaar, de zomer of in het najaar.

In onze directe omgeving van en in Den Haag hebben we een keur van mogelijkheden om mooie fotoshoots te maken in de buitenlucht. Het strand en de duinen zijn gewilde locaties maar er zijn ook tal van mooie parken in Den Haag die zich perfect lenen voor een mooie fotoshoot. Wat te denken aan het prachtige Westbroekpark met haar Rosarium, het uitgestrekte Zuiderpark of liever het Lange Voorhout of het Plein. Een fotoshoot bij jouw in de tuin, op de voetbalvereniging of in een plantenkas kan natuurlijk ook!

Een fotoshoot in de buitenlucht is een ideale mogelijkheid om het hele gezin of de hele familie op de foto te zetten als cadeau voor een familielid, een uitvergroting voor aan de muur maar ook als foto voor een trouwkaart of uitnodiging voor een naderend jubileum.

Al eens gedacht aan een leuke fotoshoot op het strand tijdens de zonsondergang? Vooral in de zomermaanden is de kans groot op een geweldige zonsondergang. In veel gevallen perfect voor een mooie fotoshoot. Hoe verder de zonsondergang vordert, des te meer effect heeft dit op de foto.

Neem eens contact met mij op voor de uitgebreide mogelijkheden! Onze vaste, en zeer betaalbare, prijzen vind je op deze pagina!

Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht! Er is altijd wel een reden voor te vinden!

Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht