Geboren worden in de Corona-crisis

Geboren worden in de Corona-crisis

Geboren worden in de Corona-crisis is iets om het later vast nog over te hebben. Voor papa en mama was het in ieder geval een vreemde periode. Geboren worden in de Corona-crisis betekent immers geen kraambezoek en geen lifestyle newborn fotoshoot in de tweede week na de geboorte.

Deze stoere man werd ook nog eens met enige spoed vier weken te vroeg geboren in het ziekenhuis. Alleen papa mocht dus bij mama en de prachtige baby in een vrijwel leeg ziekenhuis. Dat moet een ervaring zijn geweest die papa en mama niet snel zullen vergeten. Supertrots zijn op je prachtige zoon en het niemand kunnen laten zien behalve via een beeldverbinding en foto’s.

Ook bij thuiskomst worden uiteraard de opgelegde Corona-maatregelen opgevolgd en is alleen grote zus als extra persoon bij deze stoere man. Eerst maar eens kijken hoe de kleine man zich ontwikkeld en dan kijken we wel verder. Papa en mama hebben daar goed aan gedaan. Corona is een onzichtbare killer en moet ver buiten de deur gehouden worden. Ook als dit er toe leidt dat kraamvisite nog maar een paar weken moet wachten. Ook de fotograaf moet dan maar even wachten. 

De kleine man doet het inmiddels al een aantal weken bijzonder goed. Hij houdt papa en mama goed wakker, groeit als kool en geniet van zijn grote zus om hem heen. 

Lees ook eens:  Kerst in de Passage

Inmiddels hebben papa en mama goed nagedacht over de Corona-maatregelen en is de ergste kou uit de lucht. Het Corona-virus is beheersbaar geworden en langzaam worden de eerste maatregelen versoepeld. Logisch nadenken en goed overleggen over een anderhalve meter strategie, beschermende middelen en desinfectie maakt het mogelijk om alsnog een korte fotoshoot te maken op locatie. 

 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!