Nieuws van Eckhardt Fotografie

Gedeelde passie voor fotografie

Gedeelde passie voor fotografie

Gedeelde passie voor fotografie is een dankbaar gegeven. Meer dan eens hebben we elkaar dan ook nodig als we iets nieuws uitproberen op het gebied van fotografie. We staan namelijk nooit stil. Als fotograaf blijf je jezelf verdiepen in nieuwe technieken en blijf je investeren in nieuwe apparatuur.

Nieuwe apparatuur, nieuwe technieken of andere nieuwe mogelijkheden. Jaarlijks bezoeken we meerdere workshops, volgen we een cursus of gaan we bij andere fotografen op bezoek. Aan de andere kant geven we zelf workshops, beoordelen we graag foto’s van individuele fotografen of nemen we deel aan een jury bij een fotowedstrijd o.i.d. Dit jaar verloopt het helaas allemaal anders.

Om bij de basis te blijven te blijven: een gedeelde passie heeft enorm veel voordelen. Belichting en compositie is voor elke fotograaf enorm belangrijk. Het maakt of breekt je foto. Ideeën van andere belichting en/of compositie kun je niet altijd direct tijdens een betaalde fotoshoot uitproberen. In dat soort gevallen spelen we zelf vaak even voor model terwijl de ander de foto maakt. 

Ook deze foto komt uit zo’n moment dat we nieuwe apparatuur en/of andere technieken uitproberen. Samen fotograferen is voor ons dan ook altijd een feestje. Zeker nu we sinds maart door de verplichte stop van ruim 4 maanden door de opgelegde Corona maatregelen helemaal geen fotoshoots van anderen in onze thuisstudio mochten maken. Gelukkig is e.e.a. na 1 juli weer wat versoepeld.

Ook nu nog vinden we het maken van fotoshoots in onze eigen huis een zeker risico. Om die reden maken we wel zwangerschapsshoots maar nog geen artistieke fotoshoots voor en van onze klanten. Bij zwangerschapsfotografie is de opgelegde anderhalve meter net een stukje beter uit te voeren dan bij een artistieke fotoshoot.

Wil jij een artistieke fotoshoot?

We moeten dus nog even wachten om dit soort foto’s weer voor onze klanten te kunnen maken. Wil jij een artistieke fotoshoot? Neem gerust contact met ons op of volg onze Facebookpagina om up-to-date te blijven. Twijfel je nog om een artistieke fotoshoot te maken? Lees deze pagina dan eens om meer te weten te komen over onze artistieke fotoshoots.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen