Geen Workshop Walk’s in februari en maart

Geen Workshop Walks in februari en maart

Geen Workshop Walk’s in februari en maart! Wilco kan door medisch ongemak voorlopig even geen Workshop Walk’s verzorgen. Reeds geboekte Workshop Walk’s worden doorgeschoven naar het voorjaar. Wilco legt nu even de focus op het herstel van zijn enkel. Geen ernstige kwetsuur maar wel lastig genoeg om niet pijnloos een Workshop Walk te kunnen verzorgen.

Wat was ook alweer de Workshop Walk?

In 2 tot 2,5 uur tijd neemt Wilco je mee door het centrum van Den Haag en leert je stap voor stap de basisbeginselen van de fotografie. Wandelend en fotograferend je fotocamera leren kennen is echt heel leuk. Sommige mensen hebben liever 1-op-1 aandacht tijdens een gezellige wandeling dan een klassikale workshop met meerdere personen. Persoonlijke aandacht in de buitenlucht tijdens een leuke wandeling. De informatie wordt zo beter opgenomen en kan gelijk in de praktijk worden uitgeprobeerd.

De mensen die een WorkshopWalk boeken, fotograferen vaak al enige tijd en soms zelfs al jaren. Toch halen ze vaak niet alle techniek uit hun fotocamera. Anders gezegd: ze fotograferen op de automatische stand. Voor veel foto’s is dit natuurlijk prima. Maar als je er aan toe bent om meer bijzondere foto’s te maken, als de automatische stand je steeds vaker in de steek laat, dan wordt het tijd om meer te leren over fotografie.

Belichtingsdriehoek

De WorkshopWalk begint bij de historische fontein op het Binnenhof en via een stukje Hofvijver en de Plaats, staan we o.a. ook voor het Paleis Noordeinde om maar wat te noemen. De belichtingsdriehoek met de termen ISO, diafragma en sluitertijd, worden eenvoudig uitgelegd en direct in de praktijk toegepast.

Ook wordt er aandacht besteed aan de compositie van een sprekende foto want een persoon zonder voeten op de foto, een scheve horizon of een foto zonder diepte, is na deze WorkshopWalk toch echt taboe πŸ™‚ .

Geen Workshop Walk’s in februari en maart maar vanaf april kan een WorkshopWalk zowel doordeweeks als in het weekend worden geboekt. Kijk voor meer informatie op DEZE pagina van onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om de WorkshopWalk in een ander deel van Den Haag te laten plaatsvinden. Een WorkshopWalk in groepsverband, meer dan twee personen, is op aanvraag mogelijk.

Meer informatie over onze workshops en/of privelessen is HIER te vinden.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen