Genieten van een heel nieuw leven

Genieten van een heel nieuw leven

Genieten van een heel nieuw leven is wat wij doen als we een lifestyle newborn fotoshoot maken bij een nieuwe wereldburger thuis. Al bij binnenkomst ruiken we de babygeur van Zwitsal of welk ander merk dan ook. Ouders stralen van geluk en een oudere broer of zus is vaak gezellig hyper.

Het is prachtig om nieuw geluk te mogen fotograferen in hun eigen vertrouwde omgeving. Niemand hoeft zich aan te passen aan een andere omgeving en iedereen doet gewoon wat ze eigenlijk altijd doen in hun eigen huis. Alleen de fotograaf is het verschil maar die is snel ‘eigen’ geworden en gaat op in de vertrouwde omgeving.

Dit is in het kort onze manier van benaderen en onze manier van fotografie. Wij maken foto’s zoals jullie zijn, zoals jullie zijn in jullie eigen omgeving. Het grote verschil is dat er een baby is geboren en dus nieuw is in de vertrouwde omgeving. Natuurlijk zetten we deze baby mooi op de foto maar vooral ook in het bijzijn van papa en mama en/of broer en/of zus. Vaak op bed, op de bank of in een lekkere stoel. Op schoot bij papa, op de buik van grote broer of bij mama aan de borst.

Het zijn pakkende foto’s die een blijvende herinnering zijn van een prachtige periode. Jaren later wordt er nog met veel liefde teruggekeken op deze eerste periode van de baby op onze wereld.

De verboden vrouwelijk borst

Genieten van een heel nieuw leven is niet van alle dag en is niet overal even gelijk. Deze foto is daar een mooi voorbeeld van. Wij, als fotografen, en zij, als super trotse ouders, vinden de foto geweldig. Anderen vinden het mogelijk wat minder mooi en er zijn landen waar deze foto simpelweg verboden is en/of wordt geweigerd op social media.

Zoals wij al vaker hebben gemeld, worden er met regelmaat berichten van ons verwijderd vanaf onze Facebookpagina. Facebook kan niet zo goed omgaan met bloot dan onze klanten en ons. Alles wat maar iets lijkt op een vrouwelijk borst wordt direct verwijderd. Sinds enige tijd kunnen we daar met één knop wel bezwaar aantekenen. In dat geval wordt de foto en/of bericht nog eens bekeken door een persoon in plaats van software. Dat wil soms wel eens helpen waardoor de foto of bericht na een dag of twee wel weer zichtbaar is maar dan is vaak de lol er alweer af bij ons.

Genieten van een heel nieuw leven is gelukkig niet afhankelijk van Facebook. Sterker nog, we vinden Facebook erg leuk hoor maar gelukkig hebben we Facebook niet meer nodig om aan onze opdrachten te komen. Daarom blijven we ook met evenveel plezier en energie doorgaan met onze manier van fotografie!

Zou deze foto ook verwijderd worden? Wat vind jij eigenlijk van deze foto?


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen