Nieuws van Eckhardt Fotografie

Genieten van je zwangerschapsverlof

Onze thuisstudio is weer open!

Veel vrouwen die voor onze fotocamera komen staan voor zwangerschapsfotografie kunnen bijna gaan genieten van hun zwangerschapsverlof. Nog even een mooie fotoshoot van de prachtige zwangere buik laten maken, de laatste dingetjes overdragen op het werk en dan lekker genieten van de dingen die komen gaan.

Tijd voor ontspanning, uitslapen en heerlijk niksen. Maar ho, stop. Wat ga je eigenlijk doen met al die vrije tijd? Hoe houd jij verveling buiten de deur? 

Aan Barbara wordt met regelmaat gevraagd hoe zij haar zwangerschapsverlof heeft doorstaan. Nou eh, na een kort ziekenhuisverblijf bij 32 weken vooral erg rustig en ontspannen op last van de artsen. En niet in de laatste plaats veel foto’s (laten) maken. Maar ook het vluchtkoffertje inpakken, aanpassen, weer inpakken enz…. 

De belangrijkste tip die we graag meegeven is om gelijk wat te gaan doen met de zwangerschapsfoto’s die ze bij ons hebben laten maken. Wacht je er mee tot na je bevalling dan verwatert het zo snel omdat je baby vanzelfsprekend alle aandacht vraagt. Het zorgt vaak voor een positieve vibe! 

Dus: plakken maar

Fotoboeken maken; je hebt er nooit de tijd voor kunnen vinden, maar tijdens je verlof is het een heerlijke bezigheid. Lekker foto’s plakken of online een fotoboek samenstellen. Een negen maanden boekje bijhouden is ook al zo’n leuk klusje. Je hebt toch zeeën van tijd!

Wij hebben er in ieder geval enorm veel plezier aan beleefd en nog voor de bevalling hebben we drie fotoboeken samengesteld en 2 mooie zwangerschapsfoto’s op hout aan de muur gehangen.

Ook deze foto zou niet misstaan aan de muur. Toch? Genieten van je zwangerschapsverlof. Je hebt het verdiend en of je wil of niet….. je hebt het nodig 🙂

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen