Nieuws van Eckhardt Fotografie

Gezondheid gaat voor alles

Gezondheid gaat voor alles

Gezondheid gaat voor alles is het aloude credo maar dit jaar zelden zo vaak gebruikt. Door het Corona-virus moesten we eind augustus per direct onze thuisstudio voor de tweede keer dit jaar sluiten.

Na een toch nog geweldige vakantie week in eigen land, werden we onverwachts geconfronteerd met Covid-19. In één klap werd ons huis dus verboden gebied voor andere personen dan ons gezin en moesten we per direct in isolatie. Helaas was Covid-19 voor ons geen griepje maar echt een angstig en ziekmakend longvirus. Heftige klachten waren het gevolg, die ook nog eens een flinke tijd aanhielden. Hoe we ook ons best gedaan hebben: uiteindelijk is toch ons hele thuiswonende gezin besmet geraakt.

Per direct al onze afspraken moeten afzeggen voor onze thuisstudio en ook voor onze opdrachten in de buitenlucht. Bijzonder vervelend voor de reeds ingeplande zwangerschapsshoots. Een paar dagen later afspreken gaat vaak nog wel maar een fotoshoot van een zwangere dame enkele weken uitstellen is vanzelfsprekend onmogelijk. Natuurlijk begrijp iedereen de uitspraak gezondheid gaat voor alles maar het is toch erg vervelend als je juist ons geboekt hebt voor onze manier van zwangerschapsfotografie.

Gelukkig zijn we inmiddels over het ergste punt heen en kunnen we voorzichtig denken aan herstel van het energielevel. Voor dat herstel schijnt nog enkele weken te kunnen duren. We zijn in ieder geval zoals altijd hoopvol gestemd.

Onze fotografie opdrachten in onze thuisstudio hebben we dan ook vooralsnog opgeschort tot 1 oktober 2020. Tot die tijd zullen we onze thuisstudio niet gaan gebruiken. Zodra onze gezondheid het toelaat zullen we weer voorzichtig enkele foto-opdrachten buiten onze thuisstudio aan gaan nemen. Wij verwachten zelf dat dit al eerder is dan 1 oktober

Back to Social

Op onze Social Media kanalen zoals onze Facebookpagina en Instagram was het dus ook even stil. De komende dagen zullen we e.e.a. weer gaan oppakken.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen