Gratis Cursus Fotografie

Gratis Cursus Fotografie

Waarom geeft een fotograaf een gratis cursus fotografie weg? Wij denken dat gratis beschikbaar stellen van de basisstappen een eerste vereiste is voor elk beginnend fotograaf. Met deze basistappen kan een beginnend fotograaf op zijn of haar tempo de basisstappen doorlopen in zijn of haar eigen omgeving. Eerst stapsgewijs je fototoestel leren kennen en de mogelijkheden uitproberen. Als je meer bekend bent met de basisstappen en de termen zoals diafragma, ISO en sluitertijd, kun je beter beoordelen waarin je je verder wil ontwikkelen en op welke manier. 

Om de gratis cursus fotografie niet al te saai te maken door alleen maar wat tekst en een voorbeeldfoto te plaatsen, hebben we ook een aantal oefenopdrachten per item geselecteerd. Op deze manier kun je eenvoudig direct aan de slag in je eigen tempo en op een moment wanneer dat jou het beste uitkomt.

Wil je na deze basisstappen meer verdieping? Dan kun je altijd nog kiezen voor onze workshop of misschien juist voor de workshopwalk. Natuurlijk zijn er enorm veel andere fotografen die fotocursussen geven. Het internet staat er werkelijk vol mee. Het is echt de moeite waard om eens goed te kijken wat er te vinden is op dit vlak. Wat wil je leren en wat mag het kosten? De verschillen kunnen erg groot zijn.

Kennis opdoen en direct in de praktijk brengen is een beproeft concept bij fotografiecursussen en -workshops. Je leert veel meer en neemt veel meer op als je vooraf al wat weet van de werking van je fototoestel, de verschillende standen en de belichtingsdriehoek.

De inhoud van onze gratis cursus fotografie:

In een later stadium zullen we deze gratis cursus fotografie nog uitbreiden met een uitgebreid hoofdstuk over Compositie.

In onze blogs zullen we nog vaker dan voorheen fotografietips en -trucs gaan behandelen. Net als opmerkelijke fotolocaties, handige tips enz. enz. 

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws over ons en onze fotografietips & trucs!