Nieuws van Eckhardt Fotografie

Herinneringen om te koesteren

Herinneringen om te koesteren

Foto’s zijn altijd herinneringen om te koesteren. Vandaag precies een jaar geleden waren we te gast op het prachtige landgoed Land van Belofte om het huwelijk tussen Lennard & Mirjana te fotograferen. Het werd een bijzondere dag in de open lucht, een prachtige ceremonie, een emotioneel JA-woord, tranen van geluk en nog veel meer.

De ceremonie werd verzorgd door Mariëlle van Tintelend Trouwen. Een trouwambtenaar en ceremoniespreker om zeker te onthouden. Zij verstaat de kunst om jouw emotie op papier te krijgen en ook nog eens uit te spreken op een pakkende manier. Echt een bijzondere vrouw!

Land van Belofte

Het was ons eerste bezoek aan landgoed Land van Belofte in Moerkapelle en dat terwijl we inmiddels toch flink wat verschillende trouwlocaties gezien hebben. Maar…… dit was zeker een bijzondere. Een onverwachte oase van groen en rust en toch middenin de Randstad. Half verscholen tussen oude bomen en bossages, middenin de weilanden van de polder De Wilde Veenen, aan het einde van een smal landweggetje staat opeens een prachtige hofstede uit 1655 met alles er op en eraan.

Het bruidspaar Lennard & Mirjana waren uiteraard het stralende middelpunt samen met hun kleine man. Het bruidspaar was eerder voor een zwangerschapsshoot in onze thuisstudio geweest en dacht gelukkig ook aan ons bij het maken van een planning voor hun bruiloft. Het is voor ons altijd heerlijk als er emotie aanwezig is tijdens een bruiloft. Het liefst dat ‘de liefde er vanaf spat’ en dat was precies een jaar geleden dan ook echt het geval. 

Ook bij de overige aanwezigen bij de ceremonie werd er flink wat ‘traantjes weggepinkt’ en ook vastgelegd met onze fotocamera’s. Trouwen in de buitenlucht blijft altijd iets bijzonder. OP deze dag was niet alleen de ceremonie buiten maar ook de receptie en het diner. Het was een prachtdag en daar kijken we graag even op terug vandaag.

Herinneringen om te koesteren en vastgelegd op de foto. Of liever gezegd een heleboel foto’s 🙂