Het bruidsseizoen begint vroeg

bruidsseizoen

Mei, juni en september zijn de populairste trouwmaanden. Het wordt ook wel het bruidsseizoen genoemd door bruidsfotografen. Juli en augustus horen hier in principe ook wel bij maar door de schoolvakantie en bouwvak wordt er toch wat minder getrouwd dan in de eerder genoemde drie maanden.

Door onze veranderingen dit jaar hebben we op voorhand al wat minder bruiloften aangenomen dan voorgaande jaren. Een bruiloft fotograferen is natuurlijk niet iets wat je zomaar tussendoor doet. De focus moet op zo’n bijzondere dag erg goed zijn. Met onze drukke werkzaamheden naast de fotografie konden we dat niet garanderen als we  in deze maanden ook nog eens 2 of 3 bruiloften per maand hadden gehad in onze agenda.

Om die reden is onze agenda qua bruidsfotografie voor het komende jaar inmiddels wel gevuld. We beginnen al in maart met een kleine maar vast erg gezellige bruiloft in Nootdorp. Wat dat betreft begint ons bruidsseizoen lekker vroeg dit jaar. Laten we hopen dat het weer dan al mooi genoeg is voor een prachtige fotoreportage in de buitenlucht. We beΓ«indigen uiteindelijk ons bruidsseizoen eind augustus in Moerkapelle in het prachtige landgoed het Land van Belofte.

We hebben dit jaar dus expres minder bruiloften aangenomen. Dat betekent niet dat we dan ook minder gaan fotograferen. We hebben hierdoor juist meer ruimte voor kortere opdrachten zoals fotoshoots in de buitenlucht. Ook hebben we dan in de zomermaanden extra ruimte voor workshopwalks en wellicht ook weer enkele workshops voor beginnende amateurfotografen

Het overgrote deel van onze fotografie blijft natuurlijk voorbehouden voor zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen