Nieuws van Eckhardt Fotografie

Het bruidsseizoen gaat weer bijna beginnen

Het bruidsseizoen gaat weer bijna beginnen

Het bruidsseizoen gaat weer bijna beginnen. Ook dit jaar hebben we weer mooie trouwerijen in het vooruitzicht. Wij kijken er alweer naar uit! 

Bruidsfotografie blijft iets magisch hebben voor ons. Samen fotograferen vinden we geweldig. Niet alleen in onze thuisstudio maar vooral ook op bruiloften zoals DEZE. Het geeft ons extra energie om met passie de mooiste foto’s vast te leggen van het bruidspaar en alles wat om hen heen gebeurt. Niet alleen het JA-woord wordt goed vastgelegd maar ook de reactie van anderen. Een klein kind die vol bewondering kijkt of misschien juist wel een ouder die een traantje wegpinkt. 

Bruidsparen boeken ons omdat wij mensen niet laten over-poseren. Wij laten mensen zijn wie ze zijn alleen wij zorgen ervoor dat ze mooi en professioneel op de foto staan. We proberen meer het gevoel en emotie vast te leggen dan een foto met de perfecte belichting e.d. Niet al teveel geposeerde foto’s en als bruidspaar vooral je eigen ding blijven doen. Lekker ongedwongen zeg maar. Journalistieke bruidsfotografie is echt ons ding.

Wij maken van elke bruiloft serieus werk. Geen ‘business as usual’ maar fotografie met passie en beleving. Wij fotograferen maximaal 5 bruiloften per jaar en dat is een bewuste keuze.  Zo wordt bruidsfotografie geen sleur en blijven we de maximale focus houden. Daarnaast past het op deze manier ook goed bij ons eigen werk bij onze werkgever, de fotografie in onze thuisstudio en natuurlijk het allerbelangrijkste: binnen ons gezin.

Voor dit jaar zitten we dan ook helemaal vol als het gaat om bruidsfotografie. Met vijf vastgelegde bruidsreportages van leuke mensen op bijzondere locaties belooft het weer een mooi bruidsseizoen te worden. Nu maar hopen dat het weer er net zoveel zin in heeft dan ons. Een bruiloft is nu eenmaal helemaal geslaagd met een mooi zonnetje en een aangename temperatuur is onze mening.

Het bruidsseizoen gaat weer bijna beginnen. Mooie trouwerijen in het vooruitzicht met vooral geweldige mensen. Net als dit jaar worden dit weer geweldige dagen! 

Het bruidsseizoen gaat weer bijna beginnen