Nieuws van Eckhardt Fotografie

Het grootste respect voor die super vrouwen

Het grootste respect voor die super vrouwen

Het grootste respect voor die super vrouwen die voor onze fotocamera durven te verschijnen voor die laatste fotoshoot. Nog één keer een mooie fotoshoot voor die noodzakelijke borstoperatie. We hebben al eens vaker geschreven dat een deel van onze artistieke fotoshoots niet direct gemaakt wordt voor een origineel cadeau voor een partner. De afgelopen jaren krijgen we namelijk steeds meer vrouwen voor in onze thuisstudio die binnenkort noodgedwongen nu borsten laten verwijderen vanwege borstkanker. Wij hebben bijzonder veel respect voor deze super vrouwen die voor deze fotoshoots kiezen.

Vaak zijn het vrouwen die normaal gesproken niet voor een artistieke fotoshoot zouden kiezen. Toch pakken ze nu wel de kans om zichzelf een herinnering te gunnen op een pakkende manier. Deze vrouwen komen in de regel bij ons via mond-op-mond reclame door familie, vrienden of via een gespreksgroep met lotgenoten. Vaak ontvangen we een kort e-mailtje voor enige informatie of verloopt het contact via een vriendin. Het versturen van de e-mail is al vaak een moeilijke opgave.

De keuze valt op ons als men zich prettig voelt om in een huiselijke omgeving en in een ontspannen sfeer foto’s te laten maken die voor haar van bijzondere waarde zullen zijn. Ook vindt men het prettig dat we elke fotoshoot samen doen en al jaren dit soort fotoshoots maken. De ongedwongen sfeer maakt het vaak minder eng en minder emotioneel. Een vriendin voor de geestelijke ondersteuning is ook vaak een prima keuze. 

Privacy is een groot goed

Het grootste respect voor die super vrouwen die dan uiteindelijk voor ons staan om hun borsten op een artistieke en respectvolle manier op de foto te laten zetten. Extra bijzonder is het voor hen die ons al kennen via via. Gelukkig kunnen we deze dames erg snel geruststellen. Hun komst voor deze bijzondere fotoshoot nooit naar buiten komen via ons. Wij hechten een groot belang aan ieders privacy. Om die reden zal er ook nooit een foto gepubliceerd worden zonder schriftelijk toestemming van onze klanten. Onze artistieke fotoshoot worden discreet gemaakt, de foto’s worden daarna discreet bewerkt en, in overleg, slechts kort bewaard op onze beveiligde server.

Het grootste respect voor die super vrouwen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen