Het is tijd voor het voorjaar

Het is tijd voor het voorjaar

Het is tijd voor het voorjaar en het liefst gelijk de zomer. We worden echt niet vrolijk van dit weer! Geen sneeuw, geen extreme koud zodat we zouden kunnen schaatsen maar al weken vooral wind en regen. We zijn er wel een beetje klaar mee!

Wij willen zo enorm graag naar het voorjaar en de zomer! Mooie fotoshoots van zwangere vrouwen in de branding, verliefde stelletjes fotograferen op het strand of in de duinen. Prachtige bruiloften fotograferen in de buitenlucht en newborn fotoshoots met prachtig zacht natuurlijk licht. Daar houden wij van!

Gelukkig hebben we wel een goed vooruitzicht maar het kan ons echt niet snel genoeg gaan. Wij kijken uit naar die mooie bruiloften die dit jaar op ons wachten. Ook hebben we al een aantal afspraken staan voor een artistieke fotoshoot tijdens zonsondergang op het strand. Als het weer wil meewerken dan weten we nu ook al dat we minimaal 4 fotoshoots van zwangere vrouwen op het strand en/of in de branding gaan maken.

Ook maken we in het voorjaar en in de zomer elk jaar een aantal mooie foto-opdrachten in de mooie en veelzijdige parken in Den Haag. Los van de bruidsopdrachten zijn dit vaak fotoshoots in de familiare sfeer zoals jongen gezinnen, kinderfotografie of hele families. Altijd erg leuk om te doen samen.

Maar voor het zover is moeten we nog de nodige wind en regen gedogen. Het echte lenteweer is vooralsnog niet op korte termijn in zicht. We zullen het moeten doen met af en toe een zonnestraal op de eerste krokussen en narcissen.

Tot de temperaturen goed genoeg zijn voor de eerste fotoshoot in de buitenlucht van dit jaar, blijven we uiteraard een aantal keren in de week actief in onze thuisstudio.

Het is tijd voor het voorjaar en het liefst gelijk de zomer!


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen