Nieuws van Eckhardt Fotografie

Hoe maak jij foto’s van je zwangerschap

Hoe maak jij foto's van je zwangerschap?

Hoe maak jij foto’s van je zwangerschap? Met je mobieltje? Tegenwoordig maak je met je telefoon prima foto’s en kun je ze makkelijk delen via social media. Misschien is er wel een partner of een vriendin die graag met een fototoestel om je heen loopt. Via verschillende Facebook-pagina’s wordt er ook van alles aangeboden qua zwangerschapsfotografie. Maar veel verder dan de standaard foto’s kom je vaak niet.

Waarom niet op zoek naar een betaalbare zwangerschapsshoot door een professionele fotograaf?

Zwangerschapsfotografie hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten hoor! Kom eens kijken op onze website en/of bekijk een deel van ons portfolio. Spreekt het je aan?

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor z’n mooie fotoshoot van je pracht zwangere buik. Vaak kiezen zwangere vrouwen voor een fotoshoot rond de 32-34 weken van hun zwangerschap.

Een fotoshoot van je zwangere buik maken we in onze thuisstudio in Den Haag maar kan uiteraard gemaakt worden in een park, in de duinen of op het strand. Kijk eens rond in ons portfolio op onze website.

Kijk ook eens op ons blog en/of op onze Facebookpagina waar we met regelmaat verslag doen over onze fotoshoots.

Tips voor fotoshoot zwangerschap
  • Je kunt de shoot plannen wanneer je maar wilt, maar veel aanstaande moeders kiezen rond de 32e tot 34ste week van hun zwangerschap. Dan is hun buik mooi rond, terwijl ze zich nog fit genoeg voelen om langs te komen.
  • Je kunt accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals de echo, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort. Deze accessoires kunnen ook terugkomen in de babyfoto’s. Je eigen spulletjes maken de foto’s persoonlijk.
  • Trek bij voorkeur kleding aan die geen striemen geeft op of rond de buik en die je buik goed laat opvallen.
  • Zwarte en witte topjes staan vaak mooi op zwangerschapsfoto’s. Vooral als ze je buik niet bedekken en je een bh draagt met bandjes in dezelfde kleur. Als je partner bovendien een shirt of overhemd in dezelfde kleur draagt, gaat de aandacht niet naar de kleding, maar naar jullie gezichten en de buik.
  • Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Liever niet zelfs. Een paar foto’s in een gekleurde outfit zijn ook leuk!
  • Trek eventueel een mooi lingeriesetje aan als je ook foto´s in lingerie wilt.
  • Neem de schoenen die je op de foto’s aan wilt in een tas mee naar de fotostudio, zodat ze schoon blijven.
  • Last van striae? Wees niet bang dat je buik niet mooi genoeg (meer) is om te fotograferen! we kunnen naar wens bij het bewerken van de foto’s striemen verminderen of weghalen.
  • Een detailfoto van je buik met jouw of jullie handen erop wordt extra mooi als de nagels er goed verzorgd uitzien.

Hoe maak jij foto's van je zwangerschap

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “Hoe maak jij foto’s van je zwangerschap

Reacties zijn gesloten.