Ik sta op springen!

Ik sta op springen

‘Ik sta op springen!’ waren de eerste woorden van deze dame die zo graag nog een zwangerschapsshoot wilde maken. Veel te laat vond ze zelf maar eerder nog totaal geen tijd voor gehad. Of wij nog een mogelijkheid konden vinden in onze agenda voor een fotoshoot in onze thuisstudio. Dat was nog een hele uitdaging.

De zwangerschap verliep niet helemaal naar wens en regelmatig ziekenhuis bezoek was het gevolg. Als je dan ook nog werkt, een ouder kind hebt dat op school zit en een papa die veel in het buitenland is voor zijn werk, dan is het voor te stellen dat deze dame andere dingen aan haar hoofd had dan op haar gemak oriΓ«nteren voor een passende zwangerschapsshoot.

Zwangerschapsfotografie vindt doorgaans rond de 34 weken van een zwangerschap plaats. De zwangerschapsshoot wordt meestal enkele weken van te voren gepland bij ons en dat is vaak ook wel nodig. Naast zwangerschapsfotografie doen we ook artistieke fotografie in onze thuisstudio. Daarnaast natuurlijk ook de lifestyle newborn fotografie en een paar keer per jaar bruidsfotografie.

Los van de fotografie hebben we beiden ook nog een baan en een gezamenlijk gezin. Een ‘Ik sta op springen – fotoshoot’ op het laatste moment is dan best wel even puzzelen in onze agenda die doorgaans toch al ruim 6 weken vooruit is volgeboekt..

Lees ook eens:  Basiscursus Digitale Fotografie in Den Haag

We weten als geen andere hoe het is om een mooie herinnering in de vorm van een zwangerschapsshoot te hebben van je zwangerschap. Wij doen dan ook altijd onze uiterste best om een gaatje te vinden in de agenda en dankzij de medewerking van een ander zwanger stel, konden we deze aanvraag alsnog omzetten in een mooie fotoshoot.

De dame in kwestie was op deze foto net 38 weken zwanger en dat is goed te zien ook. Een prachtige volle buik en ook nog eens mooi rond. Heeft ze dan helemaal geen striae? Ja hoor, maar die vallen niet zonder toeval precies in de schaduw πŸ™‚ 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!