Nieuws van Eckhardt Fotografie

Internationale lifestyle newborn in Den Haag

Internationale lifestyle newborn in Den Haag

Een internationale lifestyle newborn in Den Haag klinkt ingewikkelder dan het is. In Den Haag zitten 200 internationale overheidsorganisaties. Denk bijvoorbeeld aan het Internationaal Gerechtshof, het Internationaal Strafhof, Eurojust, Europol en de OPCW. Ook alle buitenlandse ambassades en consulaten zitten in Den Haag. Dit zorgt er ervoor dat in en om Den Haag ruim 60.000 expats wonen die niet alleen werken maar ook een leven hebben en/of opbouwen naast hun werk.

Zo ontstaan er ook nieuwe relaties, huwelijken en jonge gezinnen. Bij ÊÊn van die nieuwe gezinnen mochten we een lifestyle newbornshoot maken. Papa uit het warme Spanje en mama uit het zuiden van Duitsland. Een bijzonder leuk stel met een prachtige zoon. Wonend in het mooie Benoordenhout in een pracht pand met erg veel daglicht. Heerlijk om hier een mooie fotoreportage te kunnen maken. De binnenvallende zon door de grote ramen werkte perfect mee. Een fotoshoot in hun eigen comfortzone, op de manier zoals ze leven en als fotograaf houden we ons dan vooral op de achtergrond. 

De keuze voor lifestyle newborn fotografie in plaats van echte newborn fotografie in de eerste 10 dagen na de geboorte is een juiste geweest voor ons. Door de verminderde tijdsdruk is elke aanvraag nu praktischer in te delen. Ook past de manier van ongedwongen fotografie in dit soort settings beter bij onze stijl van fotograferen.

Het is vast niet de laatste internationale lifestyle newborn in Den Haag want we hebben de laatste tijd ook een aantal prachtige zwangere dames op de foto mogen zetten van verschillende nationaliteiten. 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen