Jaaroverzicht 2: zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Al 10 jaar lang bieden wij zwangerschapsfotografie aan in onze thuisstudio in Den Haag. Deze manier van betaalbare zwangerschapsshoots zijn al die jaren al enorm populair. We zijn dan ook enorm trots op onze ervaring en goed gevulde agenda. Het afgelopen jaar konden we eindelijk afscheid nemen van Corona en konden we iedereen weer vrij ontvangen in onze thuisstudio.

Onze manier van het fotograferen van zwangere vrouwen, met of zonder partner, is nog steeds redelijk afwijkend van de overige fotografen in onze regio. Bij ons geen enorme jurken en tierelantijntjes maar juist erg basic met juist extra weinig kleding en vooral erg veel schaduw langs de mooie blote buiken. Juist deze manier van fotografie spreekt een groot deel van de zwangere vrouwen aan. In combinatie van onze zeer betaalbare prijs zorgt dit er voor dat we ook met regelmaat zwangere vrouwen voor onze fotocamera hebben die een stuk buiten onze regio woonachtig zijn.

Van heinde en verre

Het gros van onze zwangere dames komt uiteraard veelal uit regio Den Haag, Leiden, Zoetermeer en het Westland. Toch mochten we dit jaar ook een aantal vrouwen verwelkomen uit Breda, Amsterdam en regio Utrecht. De twee dames uit Almere en de dame met haar zoontje uit Enschede waren de uitschieters. Deze laatste dame maakte er een heel dagje uit in Den Haag van.

Lees ook eens:  Corona of niet: baby's worden geboren

Een zwangerschapsshoot op een artistieke manier belicht geeft mooie plaatsjes voor aan de muur vinden wij altijd. Het is dan ook erg leuk om later een foto te krijgen van het eindresultaat in de vorm van een prachtige uitvergroting aan de muur.

Ook komend jaar gaan wij weer dapper door met onze unieke manier van fotografie. Een zwarte en witte achtergrond blijft voor ons het meest succesvol. Onze professionele studiolampen met de nodige softboxen, grids en paraplu’s zorgen voor een prima belichting op onze modellen en daar hebben we echt geen enorm grote fotostudio voor nodig.

De meest betaalbare zwangerschapsfotografie in een fotostudio in Den Haag en dat alweer meer dan 10 jaar lang. Daar zijn wij erg trots op!


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen