Jaaroverzicht 3: Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht

Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht

Ook voor familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht weet men ons al jaren te vinden. Niet dat we hier veel aandacht aan besteden op onze website maar de mond-op-mond-reclame is immers de beste reclame die je maar kunt bedenken. Vooral in het voorjaar, de lange zomer en toch ook najaar, waren wij veel buiten te vinden met onze fototoestellen.

Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht doen wij het liefst in de prachtige duinen van Den Haag, het strand of een mooi park. Dit jaar hebben we vooral ook Meijendel als prachtige foto locatie ontdekt. Naar mate het jaar vordert en de bladeren gaan verkleuren, kiezen we in het najaar vooral voor de prachtige herfstkleuren in de parken en bossen in en rond Den Haag. Clingendael en Ockenburg zijn hier de meest voordehand liggende locaties voor maar ook Meer en Bosch en heempark De Heimanshof in het Zuiderpark stonden op onze agenda in het afgelopen jaar.

Dit jaar hebben we meer fotoshoots mogen maken van jonge gezinnen in de buitenlucht dan in de afgelopen jaren. Een duidelijk nieuwe trend is het fotografen van de borstvoeding in de buitenlucht. Verschillende moeders wilde deze speciale periode extra mooi vast gelegd hebben in de natuur. 

Lees ook eens:  Dit was ons 2020
Zwangerschap en artistiek naakt tijdens zonsondergang

Op onze Facebookpagina lieten we van de zomer met enige regelmaat een foto zien van shoots die we maakten tijdens de zonsondergang op het strand. Vooral zwangerschapsshoots en artistieke fotografie zijn hier prachtige gelegenheden voor. Sommige vrouwen kiezen voor een prachtige lange jurk en andere kiezen er voor juist naakt gefotografeerd te worden tijdens de zonsondergang. Al dan niet in de zee en/of branding. Dit soort fotoshoots maken we uiteraard niet op het strand bij Kijkduin tussen alle zonaanbidders en/of vakantiegangers. Hiervoor kiezen we vaak voor de zandmotor die inmiddels zodanig ontwikkeld is dat er veel privacy geboden kan worden. Een kleine selectie vind je hieronder in een bescheiden collage.

Het enige nadeel van een fotoshoot in de buitenlucht is uiteraard het weer. Dat is vooraf lastig in te schatten maar dit jaar hadden we veelal geluk en prachtig weer op de vooraf besproken datum. Vooral de zomerperiode duurde extra lang in onze beleving en wat ons betreft mag dit komend jaar weer het geval zijn. Ook komend jaar blijven we qua Familie- en gezinsfotografie in de buitenlucht nog steeds erg goed betaalbaar!

zwangerschapsfotografie op het strand 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!