Jaaroverzicht 4: Bruidsfotografie

Betaalbare bruidsfotografie in Den Haag en omstreken

Het jaaroverzicht bruidsfotografie mag natuurlijk niet ontbreken op onze website. Niet dat wij dit dagelijks doen maar als we het doen, dan zijn het altijd wel bijzondere bruiloften waar we ook graag onze passie en energie in steken. Ook in dit afgelopen jaar hebben we weer veel prachtige mensen mogen ontmoeten tijdens mooie bruiloften.

Een bijzondere datum

We begonnen in februari met onze eerste bruiloft van het jaar op de prachtige datum 22-02-2022 in een regenachtig Roelofarendsveen. De fotoshoot vond plaats in de prachtige overdekte tuin van Roos & Radijs in Burgerveen. Dat was ook gelijk het enige dat volgens de planning was gegaan. De locatie van de ceremonie, de trouwambtenaar, de ringen en wat al niet meer. Alles ging op het laatste moment verkeerd maar het leuke stel bleef rustig en liet het allemaal over zich heen komen. Het zijn elkaars tegenpolen en dat maakt ze sterk. Het jonge stel zien we nog regelmatig want ze verwachten heel binnenkort een prachtige tweeling en de zwangere buik hebben we al meer dan eens op de foto mogen zetten. Inmiddels loopt de spanning op šŸ™‚

3x scheepsrecht!

De tweede bruiloft om te benoemen is toch wel die van Martha en Ray. Hun huwelijk moest 2x worden uitgesteld door de Corona ellende en ook dat ging niet vanzelf. Lang verhaal kort: een andere trouw- en feestlocatie werd gevonden in het mooie Pex, op steenworp afstand van ons huis. Helaas ook hier een regenachtige dag maar wel met prachtige mensen bij elkaar waaronder een hechte vriendengroep en een mooi bruidsmeisje.  Het huwelijk werd gesloten door de beste trouwambtenaar van Den Haag die we al veel vaker zijn tegengekomen en ook later dit jaar weer zijn tegengekomen. Uiteraard ook weer erg veel gelachen en heerlijk gegeten.

Lees ook eens:  Data workshops fotografie 2019 bekend!
Meer dan bijzonder

De laatste bijzondere bruiloft was toch wel de bruiloft die we mochten fotograferen op onze eigen huwelijksdag. Het werd een bijzondere dag om meerdere redenen. Deze bruiloft werd bijna tot in de kleinste details uitgedacht door het bruidspaar en ze werden hierbij geholpen door een hechte vriendengroep. Mooi om te zien. Met een fotoshoot op de molen van ons eigen Loosduinen en ook nog eens in het centrum van Den Haag, kon de dag al eigenlijk niet meer stuk. Maar er was meer….. de ceremonie vond plaats in de Tuin der Hesperiden, behorend bij de Hof van Wouw. De Hof van Wouw, een van de mooiste hofjes in het centrum van Den Haag, is niet voor publiek toegankelijk. Een uniekere plaats voor een bruiloft hebben we nog niet gehad!  Na dagen van flinke regen was het op de dag van de bruiloft prachtig zonnig weer. Het was ze ook zo gegund! De trouwringen werden ingevlogen door een enorme roofvogel, zo op de hand van de bruidegom en het diner werd ingeruild voor een geweldig mini-foodfestival. Enorm origineel uitgevoerd en vooral erg lekker.

We hopen volgend jaar wederom een paar van dit soort bijzondere bruiloften te mogen vastleggen. Bruidsfotografie doen we samen met veel passie en energie.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!