Nieuws van Eckhardt Fotografie

Jaaroverzicht Artistieke Fotografie

Jaaroverzicht Artistieke Fotografie

Jaaroverzicht Artistieke Fotografie is dit jaar beduidend minder dan de afgelopen jaren. Veel minder fotoshoots dan normaal. In de eerste maand van het jaar hebben we een aantal mooie dames voor onze lens mogen krijgen in aanloop van Valentijnsdag. Anderhalve maand na Valentijnsdag moesten we onze thuisstudio sluiten door de eerste maatregelen omtrent Corona.

Dankzij enige versoepelingen van deze maatregelen in de zomer, en het prachtige mooie weer, hebben we we nog wel een enkele artistieke fotoshoot kunnen maken tijdens de zonsondergang aan het strand. Je moet het maar durven en dat is niet aan iedereen besteed. Een fotoshoot in onze knusse thuisstudio is een stuk prettiger voor vel vrouwen dan op een groot strand.

Onze artistieke fotografie kenmerkt zich door het spelen met licht. Veel mooie schaduwen die een foto maken die tot de verbeelding spreekt. Vaak in combinatie met waterdruppels ontstaat dan vaak een bijzondere foto waar ons model trots op kan zijn. Hiervoor hoef je dan ook echt geen maatje 36 te hebben. Ook vrouwen met een maatje groter staan, normaal gesproken, met regelmaat voor onze fotocamera’s in onze thuisstudio.

Het laatste kwartaal stond vooral in het teken van de vele zwangerschapsshoots. Hierdoor ontstond er automatisch minder ruimte voor artistieke fotografie. De traditionele piek van artistieke fotografie in verband met de kerst is dan ook uitgebleven. We waren genoodzaakt een aantal aanvragen niet te honoreren om zo de zwangerschapsfotografie voor te laten gaan.

Voor Valentijnsdag 2021 kunnen we helaas ook nog niet veel betekenen. De lockdown duurt in ieder geval tot 19 januari 2021 maar wij hebben niet de illusie dat we op 20 januari weer onze fotoshoots kunnen gaan maken in onze thuisstudio. Dat gaat minimaal tot na Valentijnsdag duren is onze gedachte. Wanneer precies laten we uiteraard zo snel mogelijk weten via onze Facebook-pagina.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen