Nieuws van Eckhardt Fotografie

Je baby laten fotograferen in je eigen huis

NEwborn fotografie omgeving Den Haag en Zoetermeer

Dat is toch het beste: je pasgeboren baby laten fotograferen in je eigen huis? Lekker ontspannend en geen haast. Geen stress van warm aankleden, voor de eerste keer over straat met je baby, hoe werkt de kinderwagen enz. enz. We maken een mooie serie foto’s van de pasgeboren baby op een plaats in je eigen huis waar het lekker warm is en waar er veel natuurlijk licht naar binnen schijnt.

Natuurlijk licht is in dit geval even belangrijk als warmte. We gebruiken uiteraard geen flitslampen bij newborn fotografie en ook felle daglichtlampen zijn natuurlijk taboe bij zo’n klein wondertje. Hoe zachter het licht, des te beter voor de baby en des te mooier kunnen we prachtige plaatjes schieten.

Newborn fotografie is er inmiddels in vele soorten en maten. Steeds meer mensen noemen zich ook newborn fotograaf en dat maakt de keuze er niet makkelijker op voor kersverse ouders. Toch vallen veel ‘fotografen’ al snel af als je kijkt naar hun foto’s. We adviseren dan altijd tijdig te kijken naar een fotograaf die aantoonbare ervaring heeft, een KvK-nummer en uiteraard prachtige foto’s die aansluit bij jullie wensen.

Wij maken graag neutrale foto’s zonder al teveel tierelantijntjes en poespas. Natuurlijk hebben we de nodige attributen bij ons maar laten we foto’s ‘a la Anne Geddes’ graag aan anderen over. Niet dat we deze foto’s niet mooi vinden maar het past niet bij onze manier van fotografie. Andere fotografen zijn daar meer bedreven in en we houden wel van die diversiteit van fotografen in onze omgeving.

Op ons portfolio vind je een klein overzicht van de foto’s die we met toestemming mochten plaatsen. Deze prachtige modellen komen, net als al die andere baby’s die we gefotografeerd hebben, allemaal uit Den Haag en ruime omgeving zoals het Westland, Delft, Voorburg-Leidschendam, Rijswijk en steeds vaker ook Zoetermeer en Berkel. Net als de stoere man op deze foto.

Komende week zijn we weer in Rijswijk en in Zoetermeer bij twee prachtige baby’s. We kijken er alweer naar uit!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen