Je eigen kunstwerk aan de muur

je eigen kunstwerk aan de muur

Je eigen kunstwerk aan de muur is toch veel mooier dan een poster van bijvoorbeeld de IKEA? Iedereen kent wel die prachtige foto’s die verkrijgbaar zijn bij IKEA, Kwantum en al die andere grote zaken voor woninginrichting. Kant en klaar in lijst of op canvas. Deze foto’s zie je vaak overal terug. Is het niet op het internet dan wel bij mensen thuis of hangt er zo’n afbeelding op het werk.

Onze fotoshoots zijn er vaak op gericht om het eindresultaat te vereeuwigen in een fotoalbum of om de mooiste foto’s uit te vergroten. Een uitvergroting in een prachtige lijst, op canvas of welk ander materiaal tegenwoordig dan ook. 

Vooral foto’s van een artistieke fotoshoot worden uitgekozen voor een uitvergroting. In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, zijn het niet altijd vrouwen met maatje 36 die een uitvergroting van zichzelf laten maken voor hun partner. Wij hebben ook modellen die graag een fotoshoot en/of uitvergroting voor zichzelf laten maken. Soms omdat ze zichzelf vereeuwigd willen zien omdat ze trots zijn om wie ze zijn. Vaak na een periode van afvallen, na een periode sportschool of juist na een zwangerschap. Anderen komen juist voor een hele andere reden en dat is om juist afscheid te nemen van hun bestaande lichaam. Nog eenmaal mooi op de foto voordat een operatie plaatsvindt. Soms een preventieve operatie, soms een noodzakelijke operatie. 

Lees ook eens:  Zwangerschapsfotografie: de feelgood factor

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om een kunstwerk aan de muur te hangen. Hoe je het ook wendt of keert: een kunstwerk van jezelf in je eigen huis is echt iets unieks. Met regelmaat krijgen we een leuke foto toegestuurd van het eindresultaat van de betreffende fotoshoots. Prachtige uitvergrotingen op canvas in de slaapkamer, een foto op hout in de woonkamer en zelfs een foto van een tuinposter kregen we al eens toegestuurd met een foto van een zwangerschapsshoot op het strand. 

Niet in de laatste plaats vinden we het altijd mooi bij artistieke fotografie dat een foto tot de verbeelding spreekt zonder alles letterlijk bloot te geven. Juist deze foto’s doen het ‘goed’ aan de muur want je kunt ze met een ‘veilig gevoel’ overal hangen in huis. ‘Schoonmoeder-proof’ noemen we dat wel eens. Wij maken er graag kunstwerken van tijdens een artistieke fotoshoot in onze knusse thuisstudio. Daarvoor hoeven onze modellen echt geen maatje 36, sportfiguur en/of 20 jaar voor te zijn!

artistieke fotografie den haag


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!