Nieuws van Eckhardt Fotografie

Jong, trots en zwanger

jong, trots en zwanger

Jong, trots en zwanger. Zo kunnen we één van de laatste zwangerschapsshoot wel omschrijven. Veel zwangere vrouwen voor onze fotocamera zijn ouder dan dat wij beide voor de eerste keer vader en moeder werden. Wilco was 24 toen hij voor de eerste keer vader werd en Barbara was 21 toen ze voor de eerste keer moeder werd. Het past bij het gegeven dat ouders later aan kinderen beginnen om wat voor reden dan ook. Daarnaast wordt de term ‘tweede leg’ vaker toegepast bij samengestelde gezinnen.

Je bent als vrouw nog steeds het meest vruchtbaar rond je 21ste … Maar er zijn niet veel mensen die dan beginnen met het krijgen van kinderen. De gemiddelde leeftijd van vrouwen die voor de eerste keer kinderen krijgen is inmiddels opgelopen tot 29,9.

Maar vorige week hadden we een geweldig leuk stel dat gewoon weer eens lekker jong was/is. Jonger dan toen wij ouders werden zelfs en dat was echt alweer een tijd geleden. In de acht jaar zwangerschapsfotografie in onze thuisstudio kunnen we de stellen die jonger vader en moeder werden dan ons wel op twee handen tellen.

Van dit jonge stel hebben we een prachtige serie foto’s kunnen maken met een prachtige mooie buik als hoofdonderwerp. Ze hadden hun zwangerschapsshoot prima voorbereid aan de hand van enkele voorbeelden en hun meegebrachte kleding paste exact bij onze verwachtingen. Heerlijk om zo’n jong stel onbevangen op de foto te kunnen zetten. Zij had zichtbaar ervaring met fotoshoots en hij ontdooide snel door de ontspannen sfeer van onze thuisstudio. 

Allebei ook nog eens sportief en in top conditie. Kortom: een heerlijke avond voor ons als fotografen met o.a. deze foto als resultaat. Jong, trots en zwanger! Over een paar weken zijn ze papa en mama. Ze gaan het geweldig doen als jong gezin. Daar zijn we echt van overtuigd.

Jong trots en zwanger


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen