new born fotografieNieuws van Eckhardt Fotografie

Jouw baby en gezin ontspannen op de foto

Jouw baby en gezin ontspannen op de foto

Jouw baby en gezin ontspannen op de foto in je eigen huis op de manier waar jij je prettig bij voelt. Dat is ons idee achter onze lifestyle newborn fotografie. Direct na je bevalling wil je enerzijds zoveel mogelijk mooie foto’s hebben van je kind. Anderzijds ben je mentaal en lichamelijk nog bezig met het verwerken van je bevalling. Vooral als je bevalling pittig is geweest dan heb je simpelweg de tijd nodig om te herstellen. Sjouwen met je pasgeboren kind naar een fotostudio voor een newborn fotoshoot. Dat is dan wel het laatste waar je aan denkt.

Sinds enkele jaren maakt Barbara enorm graag newborn fotoshoots bij de nieuwe wereldburgers thuis. Tegenwoordig vooral toegespitst op lifestyle newborn fotografie. Dat klinkt heel duur en ingewikkeld maar het komt er vooral op neer dat er tijdens de fotoshoot weinig tot niet wordt geposeerd. Bij ons vooral geen geposeerde baby’s in speciale lakentjes, houdingen en wat dan ook. Lifestyle fotografie betekent bij ons vooral ‘puur natuur’. 

Barbara fotografeert de nieuwe wereldburger in zijn of haar eigen omgeving alleen, maar vooral ook met papa en mama. In een rustige en ontspannen sfeer genieten van elkaar als nieuw gezin terwijl Barbara die sfeer prachtig in beeld brengt voor een bijzondere herinnering. In de babykamer, op bed of op de bank. Gewoon op de manier waar het gezin zich lekker bij voelt. 

Je baby op de foto in je eigen huis is vooral ook voor de baby prettig. Geen flitslampen om hem of haar heen maar gewoon natuurlijk licht van buiten. Een eigen geur in huis maakt de baby rustig en ontspannen. Voor de fotoshoot nog even goed drinken en/of in bad maakt een baby nog rustiger. Maar voeding tijdens de fotoshoot is bij ons ook geen probleem hoor. Een ongedwongen fotoshoot met een prachtig resultaat is het belangrijkste.

Jouw baby en gezin ontspannen op de foto in je eigen huis op de manier waar jij je prettig bij voelt. Ongedwongen in je eigen huis fotograferen zonder toeters en bellen. Kijk eens bij ons portfolio of volg ons op Facebook voor meer voorbeelden van onze manier van fotograferen.


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen