Laat jezelf eens artistiek op de foto zetten

Laat jezelf eens artistiek op de foto zetten

Laat jezelf eens artistiek op de foto zetten om wat voor reden dan ook. Spannend of uitdagend. Je kunt er een benaming aan geven zoals je wilt maar artistieke fotografie is vooral een manier van fotograferen zoals je zelf niet vaak of zelfs nooit op de foto staat. Een fotoshoot vaak in mooie lingerie of (gedeeltelijk) naakt maar kan natuurlijk ook met een mooie blazer of blouse.

De reden om een artistieke fotoshoot in onze thuisstudio te laten maken kan erg divers zijn. Sommige vrouwen komen net voor een medische ingreep en willen juist hun lichaam nog eens goed op de foto laten zetten. Anderen maken een fotoreportage om ÊÊn of meerdere uitvergrotingen te maken als cadeau voor hun partner. Ook horen we met regelmaat als reden dat de vrouw in kwestie gewoon mooie foto van zichzelf wil hebben. Na een periode van ziekte, afvallen of misschien wel sportschool, willen ze van zichzelf een mooie uitvergroting in hun eigen huis.

Niet eng, wel spannend

Wat de reden ook is voor jou, je moet wel de eerste stap zetten en dat is voor veel vrouwen best een flinke stap. Misschien wel eng zelfs. Gelukkig zijn wij beide erg laagdrempelig om het zo maar te omschrijven. Na het eerste contact via email kunnen we telefonisch e.e.a. bespreken. Wat zijn je wensen en acht verwacht je van ons? Had je deze pagina al eens gelezen? Vaak is dan al snel het ijs gebroken en maken we een afspraak voor de fotoshoot.

Artistieke fotoshoots maken we in onze thuisstudio en altijd samen. Deze combinatie is al jaren een beproeft concept. Lekker ontspannen zonder tijdsdruk, betaalbaar en vooral met respect en discretie.

In de maanden juni en juli maken we ook dit jaar weer de nodige artistieke fotoshoots voor zeer uiteenlopende dames en om zeer uiteenlopende redenen. Zo ontvangen morgen twee mannen een prachtige canvas van hun vrouw en staan er een aantal afspraken in onze agenda van vrouwen die (weer) helemaal trots op hun lichaam (willen) zijn.

In de maand augustus doen we het traditioneel rustig aan en genieten we even van een vakantie. Wel maken we dan als het weer het toe laat artistieke- en zwangerschap fotoshoots op het strand. Al of niet tijdens zonsondergang.

Wij vinden het altijd prachtig om een mooi eindproduct op te leveren naar volle tevredenheid van onze klanten. Onze manier van fotografie blijft gelukkig mensen boeien. Wij zouden graag vaker mooie voorbeelden willen laten zien van onze manier van artistieke fotografie. Helaas vindt niet iedereen dat zo leuk. Onze Facebookpagina en Instagram account is om die reden al meer dan eens geblokkeerd voor enkele uren of dagen. Preutsheid is van alledag zullen we maar denken….


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen