Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Landal Beach Villa's Hoek van Holland

De Landal Beach Villa’s Hoek van Holland zijn sinds februari 2016 permanent op het strand van Hoek van Holland. Het zijn de grootste en enige permanente strandhuizen van Nederland. Officieel geschikt voor 4 – 6 personen maar bij 6 wordt het echt wat te krap volgens de recensies. 

Per 1 januari 2021 zijn de strandhuisjes niet meer van Landal maar van Strandhuisjes Nederland. De strandhuisjes zijn nu HIER te boeken.

Wij houden van het strand en zijn er graag en vaak te vinden. De 11 km kust van Den Haag ligt het meest voor de hand maar ook zijn we met regelmaat in Hoek van Holland te vinden. De Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland hebben vanaf het begin al onze aandacht gehad. Ze zijn ruim opgezet en best luxe ingericht in vergelijking met andere strandhuisjes langs de Nederlandse kust. Het zijn in principe ‘twee-onder-één-kap villa’s met ook nog eens een eerste verdieping met twee slaapvertrekken en een balkon.

Een beetje prijzig

Wij zouden daar best eens een weekje willen vertoeven. Wakker worden met uitzicht op zee en openslaande deuren spreekt ons echt aan. Wat ons helaas wat minder aanspreekt is de prijs. We hebben even gecheckt op de website hoe duur een weekje zou kosten in onze vakantie. Helaas blijkt het net boven ons budget om het netjes uit te drukken. Eigenlijk vinden we de prijs verre van realistisch als je het gaat vergelijken met bijvoorbeeld een bungalow van Center Parcs met subtropisch zwemparadijs e.d. of een vliegvakantie naar Spanje ofzo. Toch? Als het slecht weer is net in de week dat jij er bent dan heb je verder helemaal niets! Geen zwembad, overdekte Parc Plaza of wat dan ook. Zelfs geen supermarkt op loopafstand. 

Prijs strandhuisje hoek van holland
Prijs Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Prachtige foto-objecten 

Ook als fotograaf kijken we graag naar deze villa’s op het strand. De vormgeving is prachtig en de manier van plaatsing ( in een flauwe bocht) nodigt uit om te spelen met verschillende composities’op elk tijdstip van de dag en in elk jaargetijde. Elke villa beschikt over flink wat glas om creatief mee om te gaan, net als het brede strand voor de villa’s. Een paar dagen geleden zijn we even tijdens het gouden uurtje langs geweest met ons fototoestel en hebben een leuke serie gemaakt zoals deze twee.

Landal Beach Villa's Hoek van Holland
Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 gedachten over “Landal Beach Villa’s Hoek van Holland

Reacties zijn gesloten.