Nieuws van Eckhardt Fotografie

Langzaam gloort er weer hoop

Langzaam gloort er weer hoop

Langzaam gloort er weer hoop dat we binnen afzienbare tijd weer kunnen fotograferen in onze thuisstudio. Niet volgende week en ook niet volgende maand maar in maart toch wel? We zijn altijd positief ingesteld en kijken hoopvol naar de dalende cijfers qua besmettingen e.d. Wij hebben zelf deel uit gemaakt van deze cijfers en ondervinden hier nog dagelijks last van. Corona was voor ons zeker geen griepje. 

We hunkeren inmiddels naar ruimere maatregelen. We hunkeren naar een vrijer leven zodat we weer eens de stamkroegen kunnen bezoeken en de sportvereniging. Een verjaardag kunnen vieren of uiteten gaan. We hunkeren eigenlijk naar een leven zonder maatregelen. We missen vooral de sociale contacten enorm en dat geldt ook voor die sociale contacten die we hebben tijdens het fotograferen. De interactie tijdens een fotoshoot in onze thuisstudio bijvoorbeeld. Juist bij zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie is interactie in woord en gebaar zo enorm belangrijk.

Langzaam gloort er weer hoop voor een wereld die we een jaar geleden normaal vonden. Corona legde de wereld vleugellam op zijn rug. We zijn inmiddels een jaar verder en langzaam komt er een beetje hoop dat we weer ‘normaal’ kunnen gaan doen over afzienbare tijd. Hoe de economie er uit gaat zien en hoe erg de schade voor de horecasector en het MKB is weet nog niemand. De avondklok, 1 persoon op bezoek en het mondkapje. Veel mensen ervaren dit als schokkend en soms zelfs als onaanvaardbaar. Ach, het is niet leuk maar laten we nu even volhouden samen! Het eind is in zicht! Let it be!

Laten we het leven beleven zoals het is en laten we genieten van elke dag die ons gegeven wordt. We blijven positief en kijken vooral vooruit naar de dingen die komen gaan. Ondertussen genieten van de kleine dingen, genieten van de dingen die wel mogelijk zijn. En die avondklok? Waar moet je naartoe als alles dicht is? Doe gewoon en blijf lekker binnen! Laat het toch gaan al die negatieve gedachten. Let it be! Die avondklok biedt kansen in je eigen huis, relatie, gezin e.d. maar je moet ze zien en je moet ze benutten…..

Langzaam gloort er weer hoop dat we binnen afzienbare tijd weer kunnen fotograferen in onze thuisstudio. Niet volgende week en ook niet volgende maand maar in maart vast wel weer……

Langzaam gloort er weer hoop


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen