Nieuws van Eckhardt Fotografie

Lentegevoel van de zwangerschapsfotograaf

Lentegevoel zwangerschapsfotograaf

Het lentegevoel van ons als zwangerschapsfotograaf begint vaak net iets eerder dan de meteorologische lente in Nederland. Al jaren zien we begin maart het aantal zwangerschapsshoot toenemen en zien we een piek in april en mei. Mooie volle buiken in de eerste zonnestralen van de lente. Wij kijken er graag naar en we zetten ze graag op de foto in onze thuisstudio. Dit jaar verbaasd het ons wel wat meer dan voorgaande jaren want we hebben toch een bijzonder warme zomer gehad afgelopen jaar!

De meeste baby’s worden in de late zomermaanden geboren en dat is al vele jaren zo. Kijk maar eens om je heen hoeveel mensen er jarig zijn in augustus en/of september. Veruit de meeste baby’s worden dus in de maanden oktober, november en december verwekt. Je moet wat in de donkere dagen voor Kerst!

Hoe het ook zij, we maken weer mooie fotoshoots van prachtige zwangere vrouwen met of zonder hun partner. Op dit moment uiteraard nog allemaal in onze eigen thuisstudio en zodra de temperatuur weer gaat stijgen en de zon wat vaker en langer gaat schijnen, dan ook weer lekker in de buitenlucht. Een zwangerschapsfotoshoot tijdens zonsondergang op het strand blijft onze favoriet!

Ken jij iemand die in juli of augustus is uitgerekend? Misschien wil zij wel een fotoshoot van haar prachtige buik op het strand tijdens zonsondergang! In ons portfolio staan een paar voorbeelden maar uiteraard hebben we meer voorbeelden.

Maar in onze thuisstudio weten we ook al vele jaren mooie foto’s te maken met enigszins beperkte ruimte maar gelukkig wel met goed resultaat. Toch?

Deze dame kwam voor mooie zwart/wit foto’s maar gelukkig mochten we er ook een paar in kleur laten. Een prachtige jurk voor een zwangere vrouw toch?