Nieuws van Eckhardt Fotografie

Lifestyle newborn blijft iets magisch houden

Lifestyle newborn blijft iets magisch houden

We blijven het maar zeggen: lifestyle newborn blijft iets magisch houden. Misschien is het daarom dat we toch graag tijd vrijmaken voor onze lifestyle newborn fotografie.

Een baby, zo klein als hij of zij is, heeft nog geen weet van de wereld en laat zich heerlijk kroelen door de ouders en misschien ook wel broertje of zusje. Een slapende baby straalt een enorm rust uit en laat zich ongedwongen op de foto zetten.

Ongedwongen is vooral het sleutelwoord bij onze lifestyle newborn fotografie. Een baby is allerlei bochten vouwen, in een bakje proppen in een jurkje is niet de fotografie die wij ambiëren. Voor ons geen staatsieportretten van een pasgeboren baby. Onze manier van fotografie is de baby in een ongedwongen sfeer fotograferen in zijn eigen omgeving. Samen met papa en mama en misschien ook wel met een broertje of zusje. Lekker op bed of in een luie stoel bijvoorbeeld. Vooral niet in een bloempot in een zonnebloem-pakje.

Helaas zijn we wat beperkt in onze tijd om dit soort fotoshoots vaak te maken. Hierdoor moeten we wel eens een fotoshoot in deze categorie afzeggen met pijn in ons hart. Naast ons eigen werk bij onze werkgevers en de fotoshoots in onze thuisstudio, zoals zwangerschapsfotografie en artistieke fotografie, komen we vaak niet veel verder dan een paar lifestyle newborn fotoshoots per maand.

Barbara geniet van elke fotoshoot des te meer. Lifestyle newborn blijft iets magisch houden en zeker voor Barbara. Het is net alsof we onze kleine man steeds weer op de foto gaan zetten. Het resultaat moet dan ook goed zijn want eerder gaat Barbara niet weg.

Lifestyle newborn blijft iets magisch houden

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen