Lifestyle newborn fotografie bij jou thuis

Lifestyle newborn fotografie bij jou thuis

Lifestyle newborn fotografie bij jou thuis klinkt voor veel mensen toch best wel vreemd in deze Corona-tijd. Veel mensen zien daarom af van een fotograaf aan huis voor een fotoreportage. Ook wij hebben lang de boot afgehouden maar in sommige gevallen zien we toch mogelijkheden om een fotoreportage te komen maken.

Het zou toch enorm zonde zijn als je net papa en mama bent geworden van een prachtig kind maar je kunt geen mooie lifestyle newborn fotoshoot laten maken? We denken dan ook graag mee naar de mogelijkheden in plaats van op voorhand afwijzen. Een ruim huis, grote ramen, veel natuurlijk licht…. het zijn ingrediΓ«nten voor een prachtige fotoshoot. Als we daarbij ook nog eens voldoende ruimte kunnen creΓ«ren om elkaar niet voor de voeten te lopen dan zijn er mogelijkheden!

Als Barbara, als fotograaf, zich alleen bezighoudt met de foto zelf zoals belichting en de compositie, dan kunnen de ouders, op aanwijzing, de rest doen. Met dit in ons hoofd maken we de laatste tijd, hoe bescheiden ook, weer een aantal mooie lifestyle newborn fotoshoots bij mensen thuis. Net zoals we in het afgelopen ‘Corona-jaar’ hebben gedaan.

Natuurlijk is het uitgangspunt dat we de dan geldende Corona-maatregelen in acht nemen. Barbara houdt voldoende afstand en raakt de baby niet aan. In de praktijk is dat vaak even wennen maar het went erg snel. Compositie is uiteraard belangrijk bij elke foto en met de juiste creativiteit komt ook dat vaak weer helemaal goed.

Natuurlijk willen we graag van al die Corona-maatregelen afzien zoals iedereen. Toch zullen we nog een tijd geduld moeten hebben. Tot die tijd zullen we elke aanvraag goed moeten bespreken willen we volmonding ja kunnen zeggen op een aanvraag voor een lifestyle newborn fotografie bij jou thuis. Hebben jullie voldoende ruimte? Dan zien wij echt wel mogelijkheden! 

Lifestyle newborn fotografie bij jou thuis


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen