Lifestyle newborn fotografie in je eigen huis

Lifestyle newborn fotografie in je eigen huis

Lifestyle newborn fotografie in je eigen huis. Dat is toch het beste? Je pasgeboren baby laten fotograferen in je eigen huis. Lekker ontspannend en geen haast. Geen stress van warm aankleden, voor de eerste keer over straat met je baby, hoe werkt de kinderwagen enz. enz. We maken een mooie serie foto’s van de pasgeboren baby op een plaats in je eigen huis waar het lekker warm is en waar er veel natuurlijk licht naar binnen schijnt.

Natuurlijk licht is in dit geval even belangrijk als warmte. We gebruiken uiteraard geen flitslampen bij newborn fotografie en ook felle daglichtlampen zijn natuurlijk taboe bij zo’n klein wondertje. Hoe zachter het licht, des te beter voor de baby en des te mooier kunnen we prachtige plaatjes schieten.

Onze manier van fotografie vooral toegespitst op lifestyle newborn fotografie. Dat klinkt heel duur en ingewikkeld maar het komt er vooral op neer dat er tijdens de fotoshoot weinig tot niet wordt geposeerd. Bij ons vooral geen geposeerde baby’s in speciale lakentjes, houdingen en wat dan ook. Lifestyle fotografie betekent bij ons vooral ‘puur natuur’

Wij maken graag neutrale foto’s zonder al teveel tierelantijntjes en poespas. Foto’s ‘a la Anne Geddes‘ laten we graag aan anderen over. Niet dat we deze foto’s niet mooi vinden maar het past niet bij onze manier van fotografie. Andere fotografen zijn daar meer bedreven in en we houden wel van die diversiteit van fotografen in onze omgeving.

Lees ook eens:  Een lifestyle newborn fotoshoot in de Corona-crisis

Op ons portfolio vind je een klein overzicht van de foto’s die we met toestemming mochten plaatsen. Deze prachtige modellen komen, net als al die andere baby’s die we gefotografeerd hebben, allemaal uit Den Haag en ruime omgeving zoals het Westland, Delft, Voorburg-Leidschendam, Rijswijk en ook met regelmaat Zoetermeer of Berkel. Net als de stoere man op deze foto.

Lifestyle newborn fotografie in je eigen huis. Lekker makkelijk en natuurlijk betaalbaar!


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!