Lifestyle newborn fotografie

Lifestyle newborn fotografie, ontspannen foto’s van je pasgeboren baby in je eigen omgeving.

New Born fotografie van uw pasgeboren kind. Voor een vader en een moeder is niets zo mooi als de geboorte van hun kind. Vol trots worden de eerste foto’s met de mobiele telefoon gedeeld via Facebook. Maar zijn dit ook de foto’s die je uitvergroot aan de muur wil hangen? Zijn dit de foto’s die de herinnering voor later moeten worden?

Liever geen bijzonder geposeerde foto’s met wraps en andere ‘toeters en bellen’? Onze manier van Lifestyle Newborn Fotografie bestaat uit ontspannen foto’s van de pasgeboren baby samen met de ouders in hun eigen natuurlijke omgeving. Niks geen flitslampen en verplichte poses maar gewoon  jullie zelf zijn in jullie eigen huis.

Op deze manier ontstaat er een ontspannen fotosessie waarbij vooral het genieten en het houden van de boventoon voert. In anderhalf uur een mooie reportage waar je met veel gevoel later op terug kunt kijken.

De ontwikkeling van een baby gaat razendsnel. Laat het vastleggen voor later!

Bekijk onderstaande voorbeelden maar eens. Spreken de foto’s je aan? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via dit e-mailadres. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via onze Facebookpagina!