Nieuws van Eckhardt Fotografie

Lifestyle newborn fotografie

Lifestyle newborn fotografie

Lifestyle newborn fotografie is duidelijk wat anders dan de newborn fotografie die we voorheen deden. Na de veranderingen bij ons sinds januari staat newborn fotografie op een wel heel laag pitje. Echte newborn fotografie vindt plaats in de tweede week na de geboorte. Helaas is dat bij ons op voorhand niet meer in te plannen of te reserveren. Onze agenda is wat dat betreft flink complex inmiddels.

Toch wilde een bijzonder leuk stel foto’s hebben van hun pasgeboren zoon als die ter wereld was gekomen maar zeker geen standaard newborn shoot. Na de zwangerschapsshoot, die ook al heerlijk anders dan anders was, hadden we het al even over de mogelijkheden. Ideeën en verwachtingen werden  uitgewisseld en na de geboorte werd een  datum afgesproken. De term lifestyle newborn fotografie deed zo zijn intrede bij Eckhardt Fotografie.

Bij lifestyle newborn fotografie leggen we de nadruk op de baby in zijn of haar omgeving en wat minder op de standaard geposeerde foto’s zoals bij de reguliere newborn fotoshoots die voorheen werden gemaakt. Deze fotoshoot hoeft niet perse in de tweede week na de bevalling gemaakt te worden. Het kan uiteraard ook in de derde of vierde week na de geboorte. Dit geeft ons hierdoor wat meer speling om een datum te prikken in onze drukke agenda.

Lifestyle newborn fotografie zorgt voor meer pakkende beelden die passen bij de emotie die we graag vastleggen. Blijdschap en trots van een geboorte mag pakkend vast worden gelegd. Volgens mij zijn we daar in een uitgebreide reportage ook aardig in geslaagd. Niet in de laatste plaats omdat onze modellen samen ook wel een geweldig leuk gezin vormen!

Eigenlijk willen we niks anders meer 🙂 Wordt dus snel vervolgd op deze website, op onze Facebookpagina of op ons Instagram account.

Lifestyle newborn fotografie

Lifestyle newborn fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *