Nieuws van Eckhardt Fotografie

Lifestyle newborn fotoshoot in Loosduinen

Lifestyle newborn fotoshoot in Loosduinen

Lifestyle newborn fotoshoot in Loosduinen bij een prachtig mooi meisje en haar kersverse ouders. In de oude dorpskern van Loosduinen is een prachtig meisje geboren die van twee lieve mensen opeens papa en mama maakten. Loosduinen is een nieuw gezin rijker en eigenlijk willen ze dat wel van de daken schreeuwen. Deze prachtige dame is meer dan welkom en er werd lang naar haar uitgekeken. Een kinderwens kan erg vurig zijn weten wij uit ervaring en als je langverwachte kind dan eindelijk in je armen ligt is dat meer dan genieten.

Wij hebben het voorrecht dat we veel zwangere vrouwen met of zonder partner voor onze fotocamera krijgen. Zwangerschap blijft voor ons beide iets magisch hebben. Wij genieten ook vaak van de verhalen die bij zwangerschap en zwangerschapsfotografie horen tijdens de fotoshoot Ook deze lieve mensen hebben in onze thuisstudio gestaan tijdens hun zwangerschap. Hun verhaal was pakkend. Het bevestigde maar weer eens dat zwangerschap en geboorte niet vanzelfsprekende gebeurtenissen zijn.

Des te mooier is dan het bericht dat er uit die mooie ronde buik een kerngezond meisje is geboren. Barbara mocht ook een lifestyle newborn fotoshoot maken bij de nieuwe wereldburger thuis. Het is zo bijzonder, en tegelijkertijd ook zo herkenbaar, hoe zo’n klein mensje zoveel liefde en geluk kan brengen binnen een gezin. Het is prachtig om vast te leggen en we zijn deze lieve mensen dankbaar dat we deze fotoshoot mochten maken.

Lifestyle newborn fotoshoot in Loosduinen. Alyssa zal met de grootste liefde van de wereld worden grootgebracht door haar ouders. Een selectie van foto’s voegen we met toestemming binnenkort graag toe aan ons portfolio op onze website.

We kregen van hun een lieve review op Google. Heb jij ons al beoordeeld op Google met een review?


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen