Nieuws van Eckhardt Fotografie

Logo verandering bij Eckhardt Fotografie

eckhardt fotografie nieuw logo

Eckhardt Fotografie heeft per vandaag een nieuw logo. Het oude logo met de herkenbare vlinder heeft ruim 6 jaar dienst gedaan. Het was hard nodig dat dit logo werd vervangen door een modernere versie. Het vorige logo was in een kwartier ergens laat op de avond opgemaakt als tijdelijk logo. Uiteindelijk werd tijdelijk ruim 6 jaar.

Ons nieuwe logo is fris en fruitig vinden wij zelf. Lekker modern en makkelijk in het gebruik. Vooral erg praktisch omdat het uit één kleur bestaat en in elke kleur aangepast kan worden. Vooralsnog gebruiken we dit nieuwe logo vooral in het zwart en in het wit.

De komende periode zal ons nieuwe logo overal opduiken. Niet alleen op onze website maar uiteraard ook op onze Facebookpagina, Instagram en in onze workshops. Ook is dit nieuwe logo beter geschikt om te gebruiken in reclame-uitingen en ook nog eens betaalbaarder πŸ™‚

Het oude logo zal uiteraard tot in lengte van dagen op het internet blijven ronddwalen. Vooral de foto’s met ons beeldmerk zullen zo hier en daar weer opduiken met de oude versie. Dit komt vooral doordat een groot aantal van onze foto’s gedeeld zijn op Pinterest. We zijn benieuwd wanneer we de eerste foto met ons nieuwe logo op Pinterest zien verschijnen. Ook Google zal enige tijd nodig hebben om ons nieuwe logo te vinden en de oude naar de achtergrond te krijgen.

We zijn natuurlijk benieuwd wat jullie van deze verandering vinden. Is het nieuwe logo een verbetering ten opzichte van het oude logo?


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een gedachte over “Logo verandering bij Eckhardt Fotografie

  1. Ja, ik vind het veel mooier!
    En goed in een foto te zetten, niet te opdringerig en inderdaad, modern πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.