Nieuws van Eckhardt Fotografie

Low key zwangerschapsfotografie

Onze thuisstudio is weer open!

Low key zwangerschapsfotografie is inmiddels kenmerkend voor onze manier van fotograferen in onze thuisstudio. Onze manier van fotograferen van een zwangere buik spreekt veel mensen aan en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. 

Net als bij de artistieke fotoshoots gebruiken we minimaal licht en maken we optimaal gebruik van de prachtige schaduwen om het accent te leggen op de mooie ronde buik. Uiteindelijk gebruiken we maximaal twee flitslampen met softbox en/of conische snoot. Toch zijn we dan al ruim 8 jaar in staat om prachtige foto’s op te leveren. En dat in een thuisstudio van slechts een paar vierkante meter!

Zwangere vrouwen kiezen dan ook heel bewust voor low key zwangerschapsfotografie als ze bij ons hun zwangerschapsshoot boeken in onze thuisstudio. Low key is de basis van de hele fotoshoot maar uiteraard maken we ook een aantal foto’s met een witte achtergrond. Een mooie combinatie foto’s is dan uiteindelijk het eindresultaat.

We zijn het jaar rustig aan begonnen qua fotoshoots. Oktober en november, en toch ook nog december, waren drukke maanden qua fotografie in onze thuisstudio. De artistieke fotoshoots voor de kerst werden afgewisseld door zwangerschapsfotografie en lifestyle newborn fotoshoots. Daarnaast werd er natuurlijk ook nog gewoon gewerkt bij onze werkgevers. Dat maakt dat het aantal fotoshoots per maand al snel is volgeboekt tegenwoordig.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen