Met fototoestel op visite bij de baby

Met fototoestel op visite bij de baby

Met fototoestel op visite bij de baby doet Barbara het liefst elke dag maar dat gaat natuurlijk niet altijd. Daarom geniet ze elke keer extra van de momenten in de maand dat ze wel op bezoek bij een baby mag. Haar lifestyle newborn fotoshoots zijn de afgelopen drie jaar erg populair geworden. Op een rustige manier foto’s maken van een pasgeboren baby. Gewoon in zijn of haar directe omgeving zonder al teveel geposeerde houdingen. Dat is hoe Barbara het liefst haar fotoshoots maakt van pasgeboren baby’s en dat is ook wat juist nu zoveel gevraagd wordt.

Het is met regelmaat een flink gepuzzel om de aanvragen in te plannen. Juist omdat de fotoshoots buitenshuis plaatsvinden is het altijd weer even puzzelen in de agenda met werktijden van ons twee, de fotoshoots in onze thuisstudio en privéafspraken. Vaak komen we er wel weer uit maar heel soms moeten we helaas ook echt wel eens mensen teleurstellen. 

Maar eenmaal met fototoestel op visite bij de baby, dan is altijd weer een bijzondere ontmoeting om een prachtige op de foto te mogen zetten. Gewoon op bed van papa en mamma, in hun armen, aan de borst of op schoot bij grote zus. Alles is mogelijk als het maar gewoon lekker natuurlijk is. Niks geen flitslampen of grote lampen met te helder LED of TL. Barbara werkt het liefst met natuurlijk licht en vertrouwt op de instellingen van haar camera en op haar ruime ervaring. Een zonnetje en een lichte plaats in huis doet vaak wonderen.

Lees ook eens:  Waarom beschuit met muisjes?
Baby is de baas

Een lifestyle newbornshoot heeft maar één hoofdrolspeler en dat is de baby. Die bepaalt dan ook vaak de mogelijkheden van de fotoshoot en uiteindelijk ook de duur. Het wordt nog wel eens vergeten, of ouders moeten er nog even aan wennen, dat de jongste in huis de baas is. Gelukkig heeft Barbara ervaring genoeg met jonge baby’s om ze gerust te stellen. Ook om ouders gerust te stellen 🙂

Om die reden is het lastig vooraf te zeggen hoelang een fotoshoot duurt en hoeveel foto’s Barbara maakt. Toch blijft de prijs hetzelfde en die is eigenlijk veel te goedkoop. Dat weten we zelf ook wel. 

Met fototoestel op visite bij de baby

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen