Nieuws van Eckhardt Fotografie

Mooie trouwerijen in het vooruitzicht

Mooie trouwerijen in het vooruitzicht

Ook volgend jaar hebben we weer mooie trouwerijen in het vooruitzicht. Afgelopen week week nog kregen we een akkoord op de uitgebrachte offertes voor twee bijzondere huwelijken. 

Bruidsfotografie blijft iets magisch hebben voor ons. Samen fotograferen vinden we geweldig. Het geeft ons extra energie om met passie de mooiste foto’s vast te leggen van het bruidspaar en alles wat om hen heen gebeurt. Niet alleen het JA-woord wordt goed vastgelegd maar ook de reactie van anderen. Een klein kind die vol bewondering kijkt of misschien juist wel een ouder die een traantje wegpinkt. 

Bruidsparen boeken ons omdat wij mensen niet laten over-poseren. Wij laten mensen zijn wie ze zijn alleen wij zorgen ervoor dat ze mooi en professioneel op de foto staan. We proberen meer het gevoel en emotie vast te leggen dan een foto met de perfecte belichting e.d. Niet al teveel geposeerde foto’s en als bruidspaar vooral je eigen ding blijven doen. Lekker ongedwongen zeg maar. Journalistieke bruidsfotografie is echt ons ding.

Wij maken van elke bruiloft serieus werk. Geen ‘business as usual’ maar fotografie met passie en beleving. Wij fotograferen maximaal 5 bruiloften per jaar en dat is een bewuste keuze.  Zo wordt bruidsfotografie geen sleur en blijven we de maximale focus houden. Daarnaast past het op deze manier ook goed bij ons eigen werk bij onze werkgever, de fotografie in onze thuisstudio en natuurlijk het allerbelangrijkste: binnen ons gezin.

Voor het komend jaar zitten we dan ook zo goed als vol als het gaat om bruidsfotografie. Met vier vastgelegde bruidsreportages en ÊÊn gereserveerde datum, gaat het ook volgend jaar weer helemaal goed komen met onze bruidsfotografie. Hoewel de echte winter nog moet komen en de feestdagen voor de deur staan, kijken we stiekem al uit naar het voorjaar van 2020 voor de eerste volgende bruidsreportage.

Mooie trouwerijen in het vooruitzicht met vooral geweldige mensen. Net als dit jaar worden dit weer geweldige dagen! 

Prachtige bruidsparen, prachtige trouwfoto's

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen