New Born fotografie

New Born fotografie van uw pasgeboren kind. Voor een vader en een moeder is niets zo mooi als de geboorte van hun kind. Vol trots worden de eerste foto’s met de mobiele telefoon gedeeld via Facebook. Maar zijn dit ook de foto’s die je uitvergroot aan de muur wilt hangen? Die de herinnering voor later moeten worden?

Wij maken graag een mooie fotoreportage van uw mooie baby en nemen daar graag ruim de tijd voor.

Klein wonder

Een fotosessie met een pasgeboren baby voelt als het vastleggen van een groot wonder. De manier waarop de baby in je armen ligt, hoe vredig de baby ademt en hoe klein de teentjes zijn; dat zijn kostbare dingen die je herinneren aan het moment dat de baby ter wereld kwam en je het wondertje voor het eerst kon vasthouden en bekijken. Net geboren baby’s worden vaak binnen de eerste twee weken gefotografeerd (beste periode 7-14 dagen oud). Op deze leeftijd zijn ze nog heel erg slaperig en zijn nog mooi flexibel om die mooie curl-pose te verkrijgen, dit hebben ze namelijk maar een korte periode.

Voor een babyshoot komen we graag naar uw eigen huis toe met onze fotocamera en accessoires zoals verschillende achtergronden en kleden. Omdat we bij newborn fotografie uitsluitend gebruik maken van bestaand licht, zoeken we in jullie huis een plek waar mooi natuurlijk licht naar binnen valt. Een licht moment van de dag is daarom aan te bevelen. Een babyshoot kan zowel in eigen huis plaatsvinden maar ook in onze thuisstudio is iedereen van harte welkom.