Ongedwongen newborn fotoshoot

ongedwongen newborn fotoshoot in Den Haag

Een ongedwongen newborn fotoshoot in Den Haag. Ook al is het buiten een sombere dag in Den Haag, van een lifestyle newborn fotoshoot worden we altijd warm. Lekker ongedwongen foto’s maken in een warm huis van een pasgeboren baby en haar nieuwe gezin. Een warmte qua temperatuur in huis en warmte door de vele liefde van een nieuw gezin. Wat is het toch heerlijk om zo’n pril gezin te zien genieten van elkaar.

Het prille gezin had het zwaar gehad tijdens, en direct na de bevalling, en hadden zeker geen behoefte aan extreem geposeerde newborn foto’s. Niks geen tierelantijntjes, doekjes, of vreemde houdingen. Wel een fotoshoot van de kleine dame in haar eigen omgeving om extra te kunnen blijven genieten van deze mooie periode. Gewoon zoals het gezin is, zonder poespas. Na zo’n heftige periode is vooral rust het toverwoord bij dit moment van fotografie.

Het is vaak een bevrijding voor een jong gezin om een fotograaf gevonden te hebben die precies aansluit bij hun idee van fotograferen en hun gevoel van omgang met elkaar. Tijdens de zwangerschapsshoot in onze thuisstudio kregen ze een warm gevoel bij onze omgang tijdens de fotoshoot. Niet veel later hebben we ook uitgebreid gesproken over onze manier van fotografie bij onze lifestyle fotoshoots en dat resulteerde in een uitnodiging voor Barbara om de lifestyle newborn shoot bij hun thuis te komen maken.

Lees ook eens:  Zwangerschapsfoto's die er om doen

We hebben vaak een half woord nodig om de situatie te begrijpen. Vaak iets van ‘ja, we willen prachtige foto’s en nee, eigenlijk hebben we daar helemaal de kracht niet voor’. Nou, dan gaan we eens kijken hoever we komen. Toch?  Tussendoor een voedingspauze is geen enkel probleem want bij ons loopt de tijd wel door maar niet het bedrag. We nemen graag de tijd en daar betaal je bij ons niet de hoofdprijs voor.

De bovenste foto is tekenend voor de eerste periode van een jong gezin. Meer dan bijzonder blij en dankbaar met de geboorte van een kind maar het is soms ook zo enorm zwaar op sommige momenten. Elke foto verteld zijn eigen verhaal. Een ongedwongen newborn fotoshoot in Den Haag.

Genieten van een heel nieuw leven


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen