Onze agenda kan weer vol

Onze agenda kan weer vol

Onze agenda kan weer vol. Vanaf 1 september zijn we er weer helemaal klaar voor! Klaar voor ontroerende, mooie en/of spannende fotoshoots in onze vernieuwde thuisstudio, in de buitenlucht of thuis bij een pasgeboren baby.

De maand augustus hebben we gebruikt voor vakantie en een verbouwing. Aan vakantie waren echt enorm aan toe. We hebben niet alleen bijzonder veel gefotografeerd in de periode voor onze vakantie maar daarnaast werken we natuurlijk ook nog, zit Wilco op school en hebben we uiteraard ook een gezin die alle aandacht nodig heeft. 

Onze woonkamer/thuisstudio heeft een make-over gekregen en dat was hard nodig. We zijn nog niet helemaal klaar maar dat zal snel het geval zijn. Op 1 september staan de eerste twee fotoshoots weer in de agenda dus dan moet de thuisstudio er weer helemaal klaar voor zijn.

Een maand geen fotoshoots betekende helaas ook dat we een aantal mensen moesten teleurstellen. Een artistieke fotoshoot is nog wel uit te stellen maar bij zwangerschapsfotografie ligt dat uiteraard wel wat anders. Het is nooit leuk om mensen teleur te moeten stellen maar soms komen we er echt niet onderuit. De vakantie was echt even nodig en de verbouwing was ook echt noodzakelijk.

Vanaf 1 september gaan we er weer met volle energie tegenaan. Fotoshoots in onze thuisstudio vinden plaats op werkdagen in de avonduren en in het weekend overdag. Uiteraard hebben we ook nog onze workshops en de workshopwalks. De workshopwalks vinden meestal plaats op een woensdag of in het weekend overdag.

Lees ook eens:  De eerste bruiloft van dit jaar

De eerste volgende workshop Digitale Fotografie voor de beginnende fotograaf vindt plaats op zaterdag 26 oktober. Er is nog plaats dus geef je snel op via deze link!

Kortom: onze agenda kan weer vol want we zijn er weer helemaal klaar voor! 

 


Koop nu een foto of wandversiering in onze webshop!


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen