Nieuws van Eckhardt Fotografie

Onze foto’s te koop als geschenk

Onze foto's te koop als geschenk

Onze foto’s te koop als geschenk? We zijn er toch maar mee gestart na de nodige vragen en opmerkingen. Leuk voor de komende feestdagen maar ook gewoon zomaar als wandversiering. Vooral het laatste halfjaar hebben we meer foto’s verkocht dan anders en kwam vaak de vraag of één en ander niet in een webshop kon worden ondergebracht. Tsja, welke foto’s dan?

Onze foto’s worden niet altijd in opdracht gemaakt. Ook maken we al enige tijd foto’s die we naderhand aanbieden aan Stockfotobureaus, overheden of andere instellingen. Zo zien we af en toe onze eigen foto’s voorbij komen in reclame-uitingen van bijvoorbeeld een VVV, een provincie of een museum.

Unieke producten

Het heeft dan ook even wat uitwerking gekost maar inmiddels zijn we er uit: onze webshop is operationeel! Samen met een aantal andere fotografen en marketeers hebben we een aantal foto’s uitgezocht voor onze bescheiden webshop. Na gesprekken met een aantal leveranciers van printproducten en lijstenmakers hebben we een aantal topproducten gevonden waar onze foto’s op geprint kunnen worden.

Het eindresultaat zijn flink wat foto’s die gekocht kunnen worden. Als producten hebben we prachtige fotolijsten, prints op eerste klas steigerhout maar ook prachtige canvas. Digitale foto’s bieden we ook aan voor een bescheiden prijs. Het is een goed begin vinden we zelf en in de komende periode gaan we nog op zoek naar meer producten en uiteraard ook naar meer foto’s.

Help Sjors met elke aankoop!

Nee, het is zeker niet de bedoeling om rijk te worden met deze webshop 🙂 Wel is het de bedoeling om van elke verkoop weer te kunnen bijdragen aan de rolstoelbus voor Sjors. Via verschillende acties zamelen we al enige tijd geld in voor onze lieve vriend en ook dit kan dan weer mooi bijdragen. Sjors heeft die bus echt snel nodig!

Onze foto’s te koop als geschenk is vooral uniek omdat onze foto’s nergens anders te koop zijn. Ook is de oplage van elk product in onze webshop natuurlijk zeer beperkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen